|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja nisam klavijaturu uzeo na slepo,prvi dan kad je dosla u Sky ja sam lepo otisao i probao je sat vremena,pogledao sta sve nudi i sve lepo cacnuo da vidim kako ce da se ponasa a ne da vidim jel' to stavljeno samo koliko da ima!Na prvi pusteni stil sam osetio razliku u zvuku!Klasicni Korgov zvuk ali mnogo boljiTu koju smo probali Pa3x76 je uzeta odma i ta je ostala kod mene a druga Pa3x61 je zavrsila kod mog kuma!Posto on nije aktivni clan foruma nema ga u ovoj a ni drugim diskusijama ali obojica smo presli sa starih modela ja sam imao Pa2 on Pa800 i obojica smo primetili da se stari set mora dobro pretresti i mnogo toga utegnuti da bi zvucalo kako treba!Uopste nemam para za bacanje da bih prodao Pa2xPro 2200e koji po vasoj prici mozda i bolji i dao 3400e za Pa3x76 a moj kum jos vise,prodao je Pa800 1250e a kupio Pa3x61 3200e
@Vule Prodaj Korga i uzmi Rolanda da imas sirinu i plus ce ti ostati lepe love od kompenzacije ![]() @Tihomire Tvoje poredjenje nije merodavno jer znam kako je meni zvucao set koji sam ucitao sa Pa2 u Pa3 iste noci kad sam uzeo klaviaturu i otisao na svirku!To nije to,ustvari to veze nije imalo sto se cuje iz ovog snimka koji si ti postavio da Pa3 zvuci losije nego Pa2 i ne moze niko da mi soli pamet po tom pitanju i ti mozes sad ovde da mi postavis citavu seriju snimaka znam sta cujem i verujem svom uvu i imam ovu klavijaturu vec tri meseca!Ustvari prvi dve koje su dosle u Srbiji smo uzeli ja i moj kum!Vidim ja da ti to obrazlazes ovde strucno,sa zarom i trudis se da to docaras kao neki strucanjak ali sacekaj malo i ne trci pred rudu,provedi malo vremena na klavijaturi,sredi je prema onome sto ona nudi i kako ona trazi da bude pa onda daj konacan komentar!A ovo tipa ne treba mi Eq,ne trebaju mi efekti i to ti je ishitreno! Zasto su ljudi izmislili master efekte i zasto su sve ovo sto sada znaci napredak uopste?Verovatno samo da bi se pricalo da su ih izmislili??? Onda prodaj brate Pa3 i kupi Pa800 koji je mali lagan i kupi jedan Voice Live2 na oglasima za 600 i ustedeces lepo 500e posto ti ne treba ni Waves,ni ovo ni ono a vidim i nemas nameru da sredjujes taj Pa3 nego ces samo postojece stanje da prebacis u Pa3x @Dell Dell zivota ti ne seri jer nisi imao ni Pa2xPro da bi ti sada sudio o Pa3x i pricao nam kako su nam prodali govno kao cokoladu!Ja tebi i ostalima ne solim oko harmonike jer nemam harmoniku uopste i ne mogu da kazem ova je bolja a ova je losija jer mogu samo da iznesem ono sto su cuo od drugih a to nije merodavno i ti isto kao sto ti nemas pravo da dajes ovakve izjave kakve dajes!Polako sa komentarima i pazi kako sklapas recenice!
Marco Promijenjeno od Marco7 (17.08.2011 u 08:27 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|