|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Za aktivne za toliko ljudi možeš 1 dobru kutiju... bolje uzmi samo kutije a mikser iznajmljuj dok ne skupiš lovu i za njega, nego da kupiš nešto u nižoj klasi... za 800e možeš da nađeš fbt max6, pasivne...
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Uzmes dve aktivne 12'' RCF ART 300,one su oko 600 evra par i mixer Soundcraft EFX8 npr,on je tu nesto oko 300 evrica...ovo je plafon koji mozes da pazaris za tu lovu i da se ne postidis,a da li ce da zadovolji potrebe bas svake svirke nisam siguran ali oko stotinjak ljudi lagano pokriva
|
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Hm, malo je to para da se pokrije ovaj broj ljudi.
![]() Nista mi ne pada na pamet, mozda je ovo sto je predlozio Vule jedino resenje... Tesko da ces se uglaviti tu a da dobijes i snage i kvaliteta. Stvarno ne znam sta da preporucim, nema nista ozbiljno za te novce. ![]() Pozzz
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ok hvala na odgovorima...
Vule svidja mi se ta kombinacija sto se predlozio..Reci mi samo te rcf 300 aktivne juse 12" ili 10" i koliko su wati?u kvalitet soundcrafta sam se vec uverio,i neopsporiv je.... Kako vidim po netu za te pare moze znaci kombinacija koju je vule naveo 2x rcf art 300 i EFX 8 soundcraft,i jos jedna kombinacija koliko sam mogao da vidim, a to je PM600 (1) koji ima dobro ocuvan za 500 evrica i 2 x SX300,ili SX 200,koje isto nalazim za cenu ispod 500 evra,tako da mi budzet od 900 evra porbije tek za jos najvise 50 evra,sto je ok,odgovara... E sad sta uzeti od ove 2 kombinacije: 1. 2x rcf art 300 aktivne i EFX 8 Soundcraft ili 2.Dynacord PM600 (1) i 2x SX300 Ja iskreno ni na jednoj od ovih ni kutija ni mixera do sad nisam radio tako da ne mogu da sudim,pa vas molim iznestie misljenja o ovim kombinacijama....Gde ce biti bolji zvuk a gde veca jacina? hvala i pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ako si radio na kutije od 400w plus binovi,sve ovo sto ti se pise pasce u vodu,jer ce ti snage faliti,realno sa 900e tesko ces sklopiti nekli sistem da ces moci odraditi sve,rcfart 300,sx300,su kutije od 300w,i ok su za manje svirke,ako radis u kaficima,neka je kafic mali i stane svega 100-150 ljudi,mora ipak da se grmi tj,da budes glasan,znas to i sam,pogledaj po oglasima,ja u tvom slucaju ne bih isao na kutije manje od 500w,ali sa tim budzetom jako tesko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Do sad sam radio na mixeru 2x350 wati,plus dve drvene kutije od 400 wati,15",trosistemke...To je ipak drvena kutija i 15" u basu,pa mi bas bin skoro nikad nije trebao...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|