|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#121 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Aj donesi je ako smes da ih stavimo jednu pored druge!Ti tvoj set up a ja cu moj!A?
![]() |
#122 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja ne znam Savo dal' ti cujes koliko je na ovom snimku jak bas,bubanj tih i nije cist?To su razliciti ton generatori,ide drugaciji miks i na mikseti i to uopste ali uopste ne lici na Pa3x a ni na Pa2xPro ili Pa1x!Ne branim Korg i ne komentarisem ovaj je bolji ili gori samo kazem da to ne lici na Pa3 . . .
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Savobond79
ja bi vas najljubaznije zamolio da ipak imate malo obzira prema ostalim kolegama i smanjite malo dozivljaj i korektno ucestvujete u diskusijama...sticem utisak da imate neodoljivu zelju da isprovocirate nekoga a mi to na forumu ne zelimo. Konstruktivna rasprava ok a ovo kikotanje i smejuljenje ne!!! Hvala na razumevanju |
![]() |
![]() |
#124 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Pa nisi u kladionici ... Imas kod Brme pa probaj testiraj i sta god ...
Cuj dali smem , malo me zasmejavas imam utisak kao deca da se prepiru cija je bicikla brza bolja ili ... Culi smo svi ton generatore obe sprave uostalom ja sam mnogo korgova presvirao tako da znam sta pricam a ti ocigledno si video aydiu samo na slikama pa tako pricas ... Pa i vrabci znaju kako izlazi aydia a kako korg ... Taman pomislim da imam sagovornike kad ono medjutim ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.07.2009
Mjesto: Kacarevo
Downloads: 498
Uploads: 20
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 32 puta u 30 Postova
Instrumenti: korg Pa3x i dallape
![]() |
![]()
Preslusao sam snimke, i moram da se slozim sa Markom. Ritmovi su usti, ali semplovi ne izlaze isto. Ajde da ti ja dam semplove koje ja koristim da ubacis u Audyu da vidim kako ce da zvuce? Sta kazes na to. Kako to da se dobos na korgu ne cuje, a bas bruji? To mi vise zvuci da ne znas da podesis korga kako treba,da smanjis bas da bi dobos dosao do izrazaja, pa da lepo to iznivelises,a drugo, ovde ja cujem samo ritam sekciju, sta je sa bojama?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Nishki
|
![]()
Ajd stavite fabricki podesene klavijature,pa uporedite!!!!
Znam da bi svako ostao po svom i da bi nastavio da velica svoju klavijaturu,a to nije dobro! Vratite se sa pravom pricom,inace ova tema gubi smisao.A cim tema izgubi smisao,ona ide pod kljuc i akteri se odstranjuju sa foruma na odredjeni period! |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Kome ovo pretis???Ajde izvoli odstrani me sa foruma!!!
![]() |
#128 |
Nishki
|
![]()
Nastavljamo sa temom!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ma nije Marco nista lose mislio malo se zaneo mozda ipak nije bilo potrebe za banom . Ok uporedicemo fabricke rtm pa cemo poslusati zvuk ton generatora ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Kao kod kuće
|
![]()
Fabricki nema smisla uporedjivati,Korg fabricki ne moze stati ne pored Ketrona,,nego pored ni Yamahe i Rolanda,ali meni licno cak ni Audya nije namestena po mom ukusu,ovo sto je prezentovano,slazem se i ja da Pa3 pogotovo nije namesten kako bi mogao,to nije ni blizu maximuma,i na ovim snimcima ispada da je Ketron mnogo bolji,mada sad ako se usudis da postavis poredjenje fabrickih ritmova tu ce se cuti onako kako je.Meni se Ketron licno mnogo dopada,ali nisam imao priliku nigde da ga isprobam da bih mogao biti subjektivan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|