|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.05.2009
Downloads: 269
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Roland G800
![]() |
![]()
A jbg, bas sam gledao na tv pre neki dan, zalili se mnogi da im je Android napravio ogroman racun..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Pa eto, ja sam utvrdio i kako i zašto...
Držim se ja iPhone-a. Ovaj je ipak sporedni fon. Sada će lepo dobiti prepaid karticu, tako da nema šta da troši.
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Otisao sinoc na svirku u Stanisic club Fratello,a ono neka muzika se montira,uglavnom gazdu sam zvao i naravno nije se javio,klasicna prica koja se eto meni prvi put desila od kada sviram,izgubio sam 2 sata vremena,troskove goriva,i naravno dnevnicu,a mogao sam da radim na drugom mestu,da stvar bude gora,otkazana mi svirka i za veceras,a i za sutra krstenje koj smo trebali svirati,vlasnik lokala nasao jeftiniju muziku i uklopio se da zaradi.
Znaci Fratello Stanisic,lokal u koji je vrlo nesigurno ici svirati,a pogotovo na odlasku,konobar mi sapnuo na uvo,da ovo nije prvi put,a ni treci,nego se cesto desavalo da ispale muziku. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|