|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Sampleri Hardwareski sampleri bez dirki |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.05.2008
Downloads: 41
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
Bez obzira sto imam scsi hard od npr: 10Gb, ja sam prakticno ogranicen na 2Mb Ram-a, na taj nacin, sto semplovi cija je velicina veca od 2Mb (uzmimo violinu za primer), nece moci da se ucitaju, ili ce mozda i raditi ali sa prekidima, stucanjima i drugim frcikecijama. ILi...? (prvi put dolazim u dodir sa semplerom, pa nemojte zameriti zbog ovakvog pitanja. Inace jos nisam uspeo ni da formatiram hard, jer ga sempler ne prepoznaje, pa ako imate nekoliko saveta oko najosnovnijih koraka pri spajanju semplera sa hardom i podesavanja, dobro bi mi dosli.) Unapred se najlepse zahvaljujem!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.04.2009
Mjesto: Varaždin, HR
Downloads: 6
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G8 + ARX03 BRASS
Interesi: glazba, paragliding
![]() |
![]()
Da. Veličina sempla koju možeš učitati u sempler ovisi jedino o veličini njegovog Rama. Veličina Harddiska nema veze. On je samo spremište gdje odlažeš semplove dok je uređaj ugašen. Kad ga pališ, možeš učitati onoliko, koliko Rama imaš. Nema tu štucanja i zastajkivanja. Ono što se može učitati, radit će normalno i bez prekida.
Za harddisk i formatiranje ne znam odgovor. Ja sam svojedobno koristio zip diskete. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio mojkarma za ovaj koristan post: | zarko73 (07.09.2011) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.05.2008
Downloads: 41
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Kako da na sempleru proverim koliko ima ram-a?
Bio sam vredan, pa sam otvorio uredjaj i unutra video da postoji jedna plocica za ram, ali na njoj ne pise od koliko je Mb. Jel mozda postoji negde u globalu da se vidi koliki je ram i jos vaznije kao se tacno zove Ram za akai s2000, za slucaj da po oglasima nadjem? Puno hvala za odgovor!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|