|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Halid Muslimovic - Prsten moje majke(Cm)®
Cm-----------------B---- Skinula je majka moja B----------------------Es---C7 zlatni prsten s ruke svoje Fm------------------------ i prije no sto oci sklopi As---------------B---Cm- prosaputa sine tvoj je Ref: As---------B----Cm------------- Idem s tobom na vjencanje As-----B-----Cm--- sve je ko iz bajke B--------------------------- mjesto burme na ruci ti As------B-----Cm--- prsten moje majke As-----B---Cm---------- Stari otac prsten gleda As---B-----Cm---- krije suzu svoju B---------------------- da je volis mili sine As------------B--Cm- ko ja majku tvoju Cm--------------------------B- Znam da majko sretan bicu B--------------------------Es-C7- svakog trena svakog sata Fm-------------------------- jer je ovaj prsten kovan [2X] As-----------------B--Cm- od ljubavi ne od zlata
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|