|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Drugar foruma
|
Svidja mi se,samo imam jednu zamerku,malo mi je prenaglasen bubanj,a bas jako tanak tj tih .. al sve u svemu lepa svirka ..
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 149 puta u 144 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
Meni je također čorba upala u uho s vokalom,iako mi nije loše. Čorbu znam svu u bobu pa sam čuo i jedan akord u refrenu koji nije taj,al isto zvuči super tj. teško se primjeti. Sve pohvale!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
A niko ne pita da Marko mozda prije tih snimaka, pojeo neki zesci pasulj ili mozda bio po izvjesnom dozom alkohola, pa mozda je i svjeza ljubav u pitanju ili covjek jednostavno bio malo umoran. Opet trazite dlaku u jajetu a pametnije je da trazite obrnuto i u mnozini. Marko sine, samo bih se ponavljao da bilo sta napisem, jednostavno to se tako radi. Smetnu ljudi sa uma da si ti konstantno sam na bini, da nema pomoci ni od koga ni u jednom momentu, da se sve to sto cuju desava uzivo, da te cesto pijani i zvalavi gosti dave dok radis, da napadaju i zenske jer dao Bog nisi akrep, da i tvoje pjevanje i sviranje zavisi i od trenutne atmosfere, itd...itd... a opet bi da cuju malte ne studijski snimak. Nego sjedi kuci pa snimi nesto na miru pa postavi da zadovoljis sve slojeve publike.
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|