|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Nismo se razumeli...ili jesmo...
![]() Vase znanje je neprikosnoveno i svakako je dobro doslo...problem tj zackoljica nastaje oko ,,priloga,,koji ne izostaje u vasim postovima. Ja sam se prepoznao jer sam vam istim recima odgovorio na PP a osim toga ste imali diskusiju sa kolegom Svrakanom cini mi se pa ste dobili od mene opomenu znaci ne BAN..zbog komentarisanja rada moderatora...ostalo radi server nakon odredzenog broja bodova kao sto svi znamo. Da ne bude nesporazuma.....ja nemam licno sa vama nikavih problema ali neka sve ostane na konstruktivnim odgovorima u diskusiji bez da se osoba koja je postavila pitanje ili ucestvovala u istoj ispadne da nema blage veze sa zivotom maltene. Ovo je forum za druzenje i razmenu iskustava.... gde je dozvoljeno postaviti pitanje bez straha da ispadnes smeshan ako se nesto ne zna ili nije bas najjasnije.A ako imate neki predlog za poboljshanje svaki predlog je dobrodoshao ![]() Srdacan Pozdrav. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|