Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 05.10.2011, 14:51   #1
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Ti gospodine ''trileru'' nisi probao vidis tu klavijaturu a nesto se peckas tu i solis pamet?Pa evo ja cu ti reci Pa3 ti ima sve sto ima pa800 a ima jos mnogo toga sto Pa800 nikada nece ni imati!Sami Korgovi konstruktori su priznali na vise foruma da su kod Pa800 imali dosta kikseva i da im crkava Ram a mnogo puta i maticna ploca sa ram-om,crkavaju displeji,dirke se posle odredjenog vremena rastalasaju i nikakav je osecaj svirati na njima,od ocjane je plastike,guli se i skida se boja . . . Da ne nabrajam vise njegove mane!A sto se tice dirki kod Pa3 evo i to cu ti reci!Dirke su potpuno isto kao i na Pa1xPro i na Pa2xPro,dirka i opruga je potupo istona sva tri modela i to je pisao jedan od servisera da ne nabrajam gde da ne bih krsio pravilnik samo sto te boje izlaze mnogo bolje na Pa3x pa se ima utisak da je dirka drugacija i svi se posle nedelju dana svirke naviknu na dirku pa ima posle dirka sa ostatka Pa serije bude smesna!A uz put ja kad stanem iza moje pustim midi fajl ali to nikom ne pricaj

Promijenjeno od Marco7 (05.10.2011 u 14:56 sati)
Marco7 je offline   Reply With Quote
Star 06.10.2011, 05:07   #2
xxl
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 02.04.2004
Downloads: 683
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 6 Postova
xxl befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Nije ista dirka na pa3x i stariji modeli.Mnogo je meksa.

U svakom poslu pa i u ovom imas kojote kojima je podlost i zavist osnovna strategija.

Dakle ti kojoti su odprilike prosjecni muzicari koji imaju komplet opremu od 1000 - 1500 eura. I nek imaju nemam nista protiv. Medjutim njihova strategija je pljuj po svemu sto valja i sebe smatraj mudrim, pa vecina ce npr nekoga ko kupi npr pa3 istoga nazvati budalom (upravo tako) kako se sve moze odraditi sa pa50 (samo eto treba ubaciti dobar set ono siptarske boje sa beskranim dilayom), i onda te podsmjehljivo gledaju, eto oni pametni.

Sad ce neko reci da ovo nema veze sa temom i nebi trebalo imati kad 90 % postova nebi bilo postavljeno iz ciste zavisti.

Uopce nema postova koji bi trebali biti razmjena informacija izmedju korisnika neke tj ove klavijature vec kako ova valja ili eto ne valja.

I ne napadajte ovog covjeka Marka, lik je koliko vidim ok samo se kojoti na njega okomili cak je i preblag sa svojim komentarima prema navedenoj sorti, gjde nece popizditi na cisto provociranje i zajebanciju dokonih tipkarosa.

Marko nemoj vise komentarisati slozi se s tim da je
PA50 + par daidzinih kutija (jako ih dobro pravi) vrh i da na ringispilu niko bolje ne zvuci.
xxl je offline   Reply With Quote
Star 06.10.2011, 08:41   #3
makso68
Odomaćeni član

makso68's Avatar

Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
makso68 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

xxl,neće biti baš da je tako.Vidiš,ja imam Tyros 3,a to baš i nije klackalica od 1000-1500 €,nego je i polovan neznatno jeftiniji od PA 3 X..Imao sam PA 2 X oko 2 mjeseca,nije mi se sviđao sound,pa sam kupio Yamahu...Ne znam kako nekim ljudima nije jasno da nemamo svi isti ukus.PA 3 X je definitivno babaroga stroj,ali ja jednostavno više volim Yamahin sound..Nikom nisam zavidan,daleko bilo.Svim kolegama,bez obzira na arsenal instrumenata,želim što više posla,pa neka sebi kupe ono što im se sviđa(mislim na opremu),a ne ono što svi imaju i za šta ima najviše materijala..Još nešto,u posljednje vrijeme često nastupam samo sa stage pianom..To je drugačije od većine kolega i mogu vam reći da je uživancija..Dakle,bitno je imati dobar instrument,mikrofon i razglas,ali izvedba i harizma isključivo zavise od izvođača..Pozdrav svima!
makso68 je offline   Reply With Quote
Star 06.10.2011, 08:51   #4
Simke
Vredan član društva

Simke's Avatar

Registrovan/a dana: 04.12.2008
Mjesto: Usa
Downloads: 887
Uploads: 34
Rekao HVALA: 55
Zahvalili mu 387 puta u 275 Postova
Instrumenti: magpotIZ
Interesi: magpotIZ
Simke ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Simke pošalji poruku preko ICQ messengera Simke pošalji poruku preko AIM messengera Simke pošalji poruku preko MSN messengera Simke pošalji poruku preko Yahoo! messengera Simke pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ponovo se ide van teme!!!

@alek21
Zasto komentarisete nesto i pricate gluposti???!!! Ajde prvo procitajte
"NASLOV TEME",pa onda razmislite o recenici gde ste rekli da jos niste ni probali pa3x!!! Vi uopste niste merodavni za komentarisanje te klavijature,sve dok ne budete radili neki period sa njom i shvatili koja je bolja klavijatura i naravno da to konkretno argumentujete!!A bljujanje vatre,pozar u publici ostavite to za sebe ili u nekoj drugoj temi,gde ce to da ima smisla,a ovde se vodi diskusija i sabiraju se utisci.Vodite racuna ubuduce!!

@xxl
Kao prvo,od brdo recenica napisali ste samo da je meksa dirka,a ostatak veseg posta je piskaranje koji nema nikakve veze sa temom!!!
Ovde se diskusuje o pa3x,a ne o pa50! I vama preporucujem da procitate naslov ove teme!!
I najbitnije od svega kao stari clan,treba da znate svako slovo napamet u pravilniku,i istog da se pridrzavate.
Mogli bi da procitate tacku 18.,i da povedete racuna,jer ruzne reci i vulgarnosti su strogo zabranje na forumu!!!!!!
Uopste nisam nista video korisno u Vasem postu!

Molim sve clanove da se uzdrzavaju od vulgarnosti,provociranja,i striktno da se pridrzavaju teme!!
Star 06.10.2011, 12:56   #5
Dejan
Ovaj baš voli da kuca

Dejan's Avatar

Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
Dejan befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Hajmo malo da smirimo strasti svi kompletno,u protivnom se tema zakljucava da se nebi nastavila daljnja prepucavanja.Diskusija je jedno a ovakvo prepucavanje je drugo.Ne imenujem nikoga nego govorim za sve u globalu.Od 650 do sad postova sam procitao 15 korisnih.Molio bih vas da se malo smire strasti.

E sad da i ja nesto napisem...Necu da pisem o tome kako je ovo ekstra klavijatura a ova nije nego cu da napisem da,ko voli Korga ne moze da kaze da ne bi volio da ima PA3,ko voli Yamahu,ne moze da kaze da ne bi volio da ima Tyros 4.Realni da budemo,PA3 ima poboljsanja sigurno od ostalih modela,i PA2 ima poboljsanje od PA800,a PA800 od PA500,PA500 od PA80 i nize i nize.Ni jedna klavijatura nije losa od ovih navedenih ali je najbolja PA3 i tacka.Ja sad komplet porodicno stablo trebam da napisem da bi nesto dokazao?
Star 06.10.2011, 14:19   #6
oliver
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 25.02.2004
Downloads: 2047
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
oliver befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

1. Moze li neko postaviti snimak sa skinut vokal sa vocal remuverom da vidimo koji kvalitet ima isti
2. Dali vokalist izlazi isto na oba dva canala 1&2 - ili izlazi samo na jedan kanal
oliver je offline   Reply With Quote
Star 06.10.2011, 14:44   #7
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Meni se licno ne svidja taj vocal remover da ti kazem odma!Posle cu raspakovati klavijaturu pa cu ti snimiti sa i bez i mislim da je to jedina promasena opcija na ovom sintu!A vokalist mozes nastelovati da izlazi ili L i R zajedno ili na indivdual 1 i 2!
oliver (06.10.2011)
Star 06.10.2011, 14:48   #8
oliver
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 25.02.2004
Downloads: 2047
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
oliver befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Hvala Marco, Za mene je mnogo vazno za vokalist da izlazi na 1 ili na 2 - a ne kao na pa2x sto je izlazio na oba dva. Konacno sam narucio i ja, Korg treba da mi stigne negdje u novembru.
A za remuver , bicu ti zahvalan ako postavis snimke - mozda nije dobar ali dobro je sto su poceli raditi na njega , mislim postavili tu opciju, sigurno u buduce ce se usavrsavati.

Promijenjeno od oliver (06.10.2011 u 14:52 sati)
oliver je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 00:51

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije