|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Pita Mujo Hasu:
- "Zasto bolan sedis na prozoru dok tvoja zena peva?" - "Da ne pomisle ljudi da je tucem!" XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.10.2011
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Harmonika, klavijatura
Interesi: Popravljanje harmonika, komponovanje..
![]() |
![]()
Polaže student usmeni ispit.Za to vrijeme profesor se ljulja na stolici.U jednom trenutku stolica se slomi i profesor padne na pod.Student ne izdrži i počne se smijet.Profesor ce na to polako ustajuci se i cisteci odjelo:
-Eh kolega,danas padosmo obojica! xD Dodato: ŽENSKA POEZIJA : Želim muškarca koji je lep, mudar i jak, koji voli razgovor lak… Muškarca koji misli pre nego kaže, koji mi laska i nikad ne laže… Muškarca čiji je posao sjajan, i bankovni racun ništa manje nego bajan… Galantan, uvek pri ruci, da mi uvek pomogne kad sam u muci… Muškarca koji moju dušu treba, a ne da me samo u krevetu vreba… Takvog muškarca ja želim celim svojim bićem voleti, čitav svoj život ga poštovati. **** MUŠKA POEZIJA Želim bogatu, gluvonemu nimfomanku sa izvanserijskim sisama i čvrstim dupetom. Uz sve to da ima i svoju birtiju, veliki auto s kožnim sedistima i 30-metarski gliser. Dodato: Pita Fata Muju sta znaci rec "situacija". - Pa, "situacija" ti je kad dodjes kuci s posla i zateknes mene i komsinicu u krevetu kako vodimo ljubav ! - Znaci "situacija" ti je kad dodjes kuci s posla i zateknes mene i komsiju u krevetu kako vodimo ljubav ! - A, ne, ne, zeno, nemoj da mijesas batine sa "situacjom" hahahah Promijenjeno od NikaAlkos5 (10.10.2011 u 04:16 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Kasno naveče ulazi kćer u kuću, a otac koji je čekao kaže:
- "Opet si pušila?" Ona preplašeno: - "Nisam, hoćeš li da puhnem?" - "Ne moraš, samo se obriši", odgovori otac. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|