|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  | 
|  12.10.2011, 00:57 | #1 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 31.07.2009 
				 Downloads: 28 Uploads: 0 Rekao HVALA: 23 

Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu

|  korg x3 ucitavanje seta preko flopi diskete 

imam problem pri ucitavanju seta. Citac ucita flopi disketu i na displeju mi pise ,,Drive Not Ready".e sad da li je problem u citacu ili je nesto iskljuceno u globalu.,,Bilo sta da probam da ucitam ili da formatiram disketu uvek isto pise.,,,pa ako neko ima iskustva stim zamolio bih da mi to pojasni u cemu moze biti problem i kako da ga resim,. Hvala
		 | 
|   |   | 
|  31.12.2011, 11:36 | #2 | 
| Vredan član društva Registrovan/a dana: 03.10.2010 Mjesto: Slavonac 
				 Downloads: 721 Uploads: 17 Rekao HVALA: 15 

Zahvalili mu 23 puta u 23 Postova

Instrumenti: Korg Pa 900  & Korg le  |   

Da ne pocinjem novu temu,ne mogu nigdje naci temu kako se ubacuju boje u korg x5d i koje boje idu u istu kljavu. Koji program koristiti  i kakav kaba za spajanje sa kompom. Unaprijed se zahvaljujem i pozdrav !!!  _________________________ korg pa50 & korg le & korg x5d   | 
|   |   | 
|  31.12.2011, 13:21 | #3 | 
| Ovaj baš voli da kuca Registrovan/a dana: 26.10.2008 Mjesto: vojvodina Godina: 57 
				 Downloads: 497 Uploads: 10 Rekao HVALA: 2 

Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova

Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata Interesi: muzika  |   

program je Korg X5D editor,malo napred je opisano kako .....u download sekciji ga imaš pa skini (ili nađi na netu).Treba ti  Midi to USB kabal (imaš na kupujem prodajem:muz inst>klavijature>oprema  košta oko 20E) spojiš..... i prebaciš željeni set (i ovde u downloadu imaš solidnih setova).Možda napomena da na nekim kablovima IN  i OUT  se ˝kopča se obrnuto˝ (ne in u in....nego in-kabal out-synt....) u klavijaturu.

__________________ | 
|   |   | 
| Sledeći član vam se zahvalio vladimir68 za ovaj koristan post: |  albin korg (31.12.2011) | 
|  | 
| Favoriti | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |