|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.08.2009
Mjesto: Osecina
Downloads: 170
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: KORG KRONOS,pa800
![]() |
![]()
dace bog da je uzmem,nadam se da je totalni vrh sto se tice solo klavijature...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Marco, da sam htio da beskonacno raspravljam s tobom, ucinio bih to zasigurno u drugoj temi. U ovoj temi sam iznio svoje misljenje, tako da ono niposto nema oblik argumenta, niti ista u temi zahtijeva moj argument koji ti od mene trazis .To je cisto moje misljenje. Ja dao svoje misljenje, ti dao svoje i to je. Ako ti se s nekim drugim raspravlja sto su neke sprave bolje, imas temu za njih, ovo je tema u kojoj savjetujemo postavljaca i takva ce i ostati.
![]() |
#3 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
Dodato: @Kore Mnogo toga je drugacije nego na prethodnim Korgovim workstation-ima ali se lako ulazi u fazon!Jos uvek nisam ubacio ni jedan sempl jer sam u fazi ispitivanja a soint sam iskreno da ti kazem radi prodaje i na njemu cu da zaradim 400e kad mi dodje u kupac u sredu ili cetvrtak!Do tada cu provaliti sve te fazone kako i sta posto ne silazim sa klavijature pa se mozes javiti za svaki vid pomoci ![]() Dodato: @Tranzit Jel se ja ovo varam ili na ovom zadnjem OS nema undo i redo opcija zadnjeg sto sam radio? Dodato: A nece mi ni displey na pomeranje prstom kao na Pa3x nego oznacavanje pa vintaj ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (15.10.2011 u 03:51 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.08.2009
Mjesto: Osecina
Downloads: 170
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: KORG KRONOS,pa800
![]() |
![]()
@marko7
hvala druze na iskrenom savetu,pogotovu ti vec kada je imas,to mi puno znaci...ako mi zatreba neku vid pomoci oko nje ja cu ti se obratiti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja ti Marco fino rekao da se na temu vratis, a ti opet trazis neke toboznje argumente, pa onda ja ispadnem da sam mali
![]()
![]() |
#6 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Koji OS imas Kronosu mas instaliran trenutno ?
@mojkarma A da ti prvo probas i cujes taj Kronos pa da onda prodiskutujemo o svemu. Ovako je neozbiljno. Promijenjeno od tranzit (16.10.2011 u 00:36 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|