|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.08.2009
Downloads: 69
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Ovo je izgleda tema o Miki Cortanu?Ili ja gresim?Sada ne znam dal da vam kazem nesto o klavijaturistima ili o Cortanu?Svako ima svoj stil sviranja,meni se licno svidja stil Mice Nikolica,ali ima jos dosta ljudi mnogo boljih.A sto se tice Miki Cortana.hm,covek ima strasno velike maste,ja sam ga slusao mnogo.Covek je u stanju da svira dan i noc,a da ne ponovi jedan isti fazon,a kamo li forspil.On ce da svira to sto mi sviramo,ali isto tako ce da odsvira to na milion varijacija,a samo jedan tj. glavni motiv da koristi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
U principu ne uzalzim u vakve polemike "ko je najbolji"...itd, tako da ovo sta cu da napisem je samo moje misljenje.
Klavijaturista koji najbolje "barata" balkanskom muzikom i fino zna da podeli vise balkanskih stilova je po meni Pedja iz Energy benda! Svi ostali,ako su dobri u jednom stilu u drugom su jako "povrsni"...da ne nabrajam... Znaci ne pisem tu koji je najvise zaradio,ko je uradio najvece hitove,ko ima najvise posla i sl, fokusirao sam se samo na tehniku sviranja...i
![]() |
#3 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Potpisujem, s obzirom da sam imao prilike da ga slušam uživo što na srpskim što na romskim svirkama.... nema mu ravnog a ovi Ćortani i ostali testeraši koji vrte jedno te isto mu nisu ni do kolena.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
klaviaturista, najbolji, vas |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|