|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 29.10.2008
Mjesto: Jasa Tomic
Downloads: 231
Uploads: 6
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg PA 800
![]() |
![]()
Verovatno je kao i kod mene,moguce da nije poslagano kako treba,pogledaj temu ovu i prelistaj celu imas tu pomoci kako da ih slozis.Ako nije ni do toga onda moguce da na ritmovim nemas prelaze uradjene,to mozes da kopiras isto imas na forumu kako seradi u record.Pokusaj pa ako nista neuspes javi se opet mozda resimo problem.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio vaske88 za ovaj koristan post: | Amelo (01.03.2012) |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Napisao si da ti se sa nekim fabrickim DK cuju prelazi, ali slabo. To znaci da oni postoje, a mogu da se ne cuju iz nekoliko razloga:
-Problematicni ritam, pa idi u RECORD STYLE, odaberi prelaz koji ti se ne cuje, pa MENU, EVENT EDIT kanala 10 ili 11. Pogledaj koje note sviraju prelaz i proveri volumene tonova, i eventualno pojacaj Expressio komande ako postoje zapisane. -Ako je u prethodonom koraku sve OK, udji u USER DK kojeg poziva taj prelaz i proveri rucno te note, da li se cuju (MENU- BASIC - Osc...), ili mozda pozivaju prazna mesta za semplove iz RAM memorije. Naravno, ako se ne cuje pozivani ton, mozes ga rucno pronaci (ako postoji) i dodeliti mu prelaz iz RAM odnosno ROM memorije.
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.03.2006
Mjesto: Nemacka
Downloads: 637
Uploads: 0
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Nije mi jasno jos jedno kod Korga Pa 800 a to je sledece da ako recimo neko od vas ima na svom korgu sredjen set i Uploduje ovde ili bilo gde taj set kod vas radi odlicno a kod drugih sto ga skinu i Loduju na klavijaturu neradi kako treba sta je ustvari razlika izmedju moje i vase klavijature da li mogu da pobrisem sve na fabricko stanje i da ne neki set lodujem koji se da radi odlicno bez da mora nesto jos dodatno da se steluje .Pozzzz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 11.12.2011
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
to bih volio i ja znati imamo isti problem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Dali ima PA800 funkciju da zakljucas global .Ako ima i ti ubacis neki set sigurno se nece cuti kao na drugom sintu. Koliko se secam da je na PA80 bila ta funkcija .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.03.2006
Mjesto: Nemacka
Downloads: 637
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Naravno da mi je Global Odkljucan postoje setovi sto su kolege uplodovali sa njihovim Global i ja znaci konpletan set preuzmem i opet nevalja stavrno neznam da li je to nesto do moje klavijature ili neznam sta je.... pozzz..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
od sad pa na dalje i u buduce kupujte klavijature iskljucivo sa setovima. Tad ce dobro da se cuju u globalu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Nije ništa komplikovano, samo polako imaš sve moguće problematike napisane na forumu, ništa nije komplikovano za naučiti, ne može baš sve i uvek da samo učitaš i da radi.
||
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|