|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Teško je to ukratko napisati, pogotovo s ovakvom podjelom u 6 kategorija.
Ono što je meni zapelo za oko (uho) i možda si jednom priuštim je kombinacija pod 1. c. Po meni je to - Bose l1, (po mogućnosti Model2) obavezno dva radijatora (cilindra) i s dva suba po strani + ToneMacth Malo za prenos, kvalitetno za svirku, ali skupo do bola .... Promijenjeno od casper (05.11.2011 u 14:29 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Ja sviram na 1a šemi s time da nisam sam,tj. dvoje nas je. U moj auto (nije ni kombi ni karavan) stane sve. Svi stalci,svo kablovinje,mixer,obje kutije,klavijatura,gitara,stalak za jedno i drugo i pedala za gitaru. Dakle,ako si sam,jedan auto ti je dosta pa koji god da je.
Zasad smo na aktivnm kutijama (DAP 15-ke) a imamo i Behringer 12" isto aktivne i kad zafali snage,samo iziđemo iz DAP-a i nakeljimo se u Behringera i to je koliko oćeš snage kad sviraš na 4 akivne kutije. Znamo svi da to nisu nikakvi dobri zvučnici i da su jeftini,al zasad je dovoljno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Loznica, Srbija
Downloads: 1186
Uploads: 1
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PA 800
Interesi: Muzika, kompjuteri, radio, zene...
![]() |
![]()
Kad sviram sam nosim aranzer KORG PA 800, Dynacord PM 1000, dve kineske plasticne kutije 15-tice...i nista mi ne fali....samo drustvo!!!
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo npr na cemu ja radim i zadovoljan sam, Behringer pmp5000 (mikseta, nije bog zna sto ali posluzila me pravo!) i kutije 2xEv Zx4(po 400w) i (cini mi se 132db su), dakle to ti je spoj lose miksete sa (hajde da tako kazem) srednjom kvalitetom zvucnika (jer ima jos boljih naravno), ali sound je jako lijep a i snaga je "savrsena" (kazem po mom ukusu)... sve to skupa se moze naci za nekih 800-1000€ (bar tako mislim...) veliki pozz.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|