|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
@korgkras koliko ja znam a mogao si i ti da procitas ovdje negdje je vec bilo pisano o tome koja je razlika izmedju normalnog modela pax3 i njemackog,a to je cini mi se samo razlika u tome sto je na njemackom modelu sve ispisano na njemackom jeziku i tasteri a i sistem je kompletan preveden na njemacki jezik da svabo bolje razumije kad radi na klavijaturi...Znas kakve su svabe hoce sve da imaju prevedeno..Cak mislim da imaju i poneke ritmove u tom modelu posebno za svoju muziku...eto to je valjda samo razlika i nista vise koji god model da uzmes isto je...Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 07.04.2008
Downloads: 712
Uploads: 3
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
![]() |
![]()
Evo konacno i ja uzo pa3x muzikant i odma 1 prvi problem.Sad neznam dali sam lud ili nisam lud,ali kad ubacim usb flasku nemogu nikako da udjem u njega nece nikako da se pojavi da ga izaberem ili ima neka druga fora.Hvala svim
Dli je os klavijature 1.10?ili ima neka novija |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.03.2005
Downloads: 1265
Uploads: 15
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Mogu samo da nagadjam... mozda treba da se formira usb flash kad ga ubacis na samoj klavijaturi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Formartiro sam ja usb na pc i stavio moj set ali opet isto se desava
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Prilikom formatiranja USB sticka na računalu morate odabrati FAT32 File system i skinuti kvačicu s Quick format opcije. To će vjerojatno riješiti problem. Ako ne, pokušajte s drugim USB stikom. Slijedeća opcija je neispravan USB utor na klavijaturi.
Promijenjeno od casper (20.11.2011 u 11:32 sati) Razlog: mali ispravak |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Nevrujem da je do usb prilkucak na klavijaturi,jer sam juce uradio preko otg istog usb stik i update novo os na klavijaturu
Dodato: Probo sam i preko drugi usb stik isto se desava da nece da vidi.u ekranu vidim samo korg user hdd narazadste boje i kad pretisne da izaberen usb stik nece nesto na kratko se pojavi na ekranu ali nista dalje Promijenjeno od korgic (20.11.2011 u 14:33 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Postavljanje OS funkcionira na drugi način, podaci se nalaze u Root-u USB i instalacija se automatski pokreće kad ih (podatke) korg prepozna.
I ja sumnjam da je USB priključka ali ni to nije isključeno. Jeste li pokušali nanovo formatirati USB kako sam opisao u postu iznad? Nakon toga nemojte ništa upisivati na stick i vidite da li će ga korg prepoznati. Ako to ne prolazi niti s drugim stickom onda bi trebali kontaktirati prodavača i reklamirati korga. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|