|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
KRVAVI
|
![]()
Kako prepoznas lalu na plazi?
Jede sladoled bricom...
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.11.2011
Mjesto: Varaždin
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg TR, Yamaha PSR 540
![]() |
![]()
Kaže učiteljica đacima:
- Tko od vas za sebe smatra da je glup, neka ustane. Svi sjede, nitko ne ustaje. Poslije dužeg vremena, ustaje Perica. Učiteljica sva zapanjena, ne može vjerovati da on za sebe smatra da je glup, pa ga upita: - Štaaaa!? Ti sebe smatraš glupim??? A Perica odgovori: -Ma ne, nego mi bilo žao da sami stojite! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.09.2006
Downloads: 240
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Boris Novković dobio sina i dao mu ime po prva dva slova svog imena i prezimena BoNo. Šta će biti ako na istu ideju dođe Dušan Petrović kad mu se rodi naslednik...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kaže Fata Muji:
- Mujo, de bolan popravi taj prozor više, stoji tako mjesec dana. - Šta ti misliš da sam ja, staklar? Drugi dan: - Mujo kad ćeš polijepiti pločice u kuhinji? - Šta ti misliš da sam ja, keramičar? Treći dan: - Mujo de okreči više onaj hodnik, zidovi su tako prljavi. - Šta ti misliš da sam ja, moler? Četvrti dan dolazi Mujo s posla, vidi okrečen hodnik, pločice polijepljene, prozor popravljen. - Šta je ovo bona Fato? - Ma dolazio Haso danas na kafu i ponudio da sve ovo uradi a da mu ja zauzvrat napravim kolač ili da se igramo malo u krevetu. - I koji si mu kolač napravila? - Šta ti misliš da sam ja, slastičar? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.11.2011
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Koliko programera je potrebno da se zameni sijalica?
Ni jedan. To je hardverski problem. Dodato: kako se hlade hakeri? desni klik, refresh. Promijenjeno od xstormx (22.11.2011 u 11:37 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Bodovi
Dođu igrači Dinama u Konzum prije putovanja u Madrid i pita ih blagajnica : Jeli imate Konzum karticu? Vida kaže : Nemamo,što će nam? A blagajnica njima: Pa tako jedino možete doći do bodova! ********* Stopira Mujo do Zenice kad odjednom prolom oblaka i velika oluja. Gusta kisa. Jadni Mujo ne moze vidjeti ni prst pred okom, kad najednom ugleda svjetla auta. Stane auto, a Mujo bez pitanja uskoci u njega, a u autu nikoga. Polako auto opet krene. Mujo se cudi. Kad ispred njih zavoj i pocne se on moliti od panike. Nije mogao ni mrdnuti od straha, kad najednom pojavi se ruka za volanom i pocne okretati. I tako par zavoja. Mujo vice nije mogao izdrzati strah nego iskoci iz auta i otrci do prvog grada i pravo u kafanu. Naruci Mujo rakiju i pocne pricati ljudima pricu. Vide ljudi sav uplakan, nije ni pijan, mora biti ziva istina. Kad nakon pola sata u istu kafanu udju Huso i Haso – ljuti ko risovi – i vide Muju. Haso kaze: - Bolan Huso, eno ga to onaj sto nam je uskocio u auto dok smo ga gurali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Ushao Turcin u Shvabsku kafanu i ne primetivsi gde je...sa vrata naruci cashu kozjeg mleka.
Samo sto je izgovorio narudzbu...primeti da je upravo napravio fatalnu gresku i pokushava da se isshunja. Uhvati ga konobar ,mrga za kragnu i veli.. E pa pre nego sto odes majstore...da ja i ti igramo malo jamb. Sad cu da ti objasnim pravila igre. Ti pocinjes...evo ti kockica... Ako bacis od jedan do pet...dobijas shamarcinu od mene.. Na to ce Turcin: A sta ako bacim sesticu? Pa onda imas pravo na jos dva bacanja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.02.2008
Downloads: 275
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Vrlo ružna žena ulazi u dučan sa svoja dva sina. Jedan od kupaca ju upita:
- Jesu'l to blizanci? Iznenađena žena odgovara: - Ne, nisu. Mali ima tri, a stariji deset godina. A zašto pitate? - Nema neki razlog, samo nisam mogao vjerovati da vas je netko kresn'o dvaput! Sin dolazi iz grada i kaze svom ocu: Tata,tata,doziveo sam svoje prvo seksualno iskustvo! To sine, sedi i ispricaj mi kako je bilo..... Tata, ne mogu da sednem... Došao Švabo poslije Drugog svjetskog rata u Bosnu da nađe pokojnog oca i naiđe na Hasu pa ga upita: - Znate li možda gdje je pokopan Hans Kruger iz SS divizije? Dobro bih platio za ovakvu informaciju, samo kad bih oca mogao pokopati u domovini. - Ne znam jarane, ovdje ti je ginulo i hajvana i insana. Ko će to znati. Sluša to iz svoje avlije Mujo pa pozove Švabu. - Men's čini da ja znam, je'l ono bio plav, visok? - Ja, ja natürlich. Odvede ga tako Mujo do jedne šljive, počne kopati i stvarno, nađe posmrtne ostake. Švabo isplati Muji 10.000 maraka i ode sav sretan, a kad se odmaknu Haso upita Muju: - Šta ti je bolan Mujo, što prodade daidžu, rahmetli Omera. - Ko ga jebe, ionako mu je to bio san. Vazda je govorio: "Da mi se samo dokopat Njemačke!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Ulazi Ciga muzičar u autobus i spazi ženu kako plače.
• Šta se desilo? Mogu li nešto da vam sviram da vas razveseli? - pita on. • Pa eto, moj sin Milan se utopio u Drini... • Dobro gospođo, evo ovako: Moj Milane, gurnem ti ga strini, kog si qurca tražio po Drini... ![]() ____________________ Chuck Norris je samo glupi glumac. Da je stvarno TAKAV k'o što se priča došao bi sad u moju kuću i počeo bi da mi udara glavu od tastuti46afobhasduf sadjksahbdfehfiouwehrihwefiodsb849yhuiobg..... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|