|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.10.2011
Mjesto: Albstadt
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Harmonika Dallape, Aranzer Korg PA 50, Sintisajzer Korg Triton LE
![]() |
![]()
- Dynacord E152
- Behringer PMP 1280S - Shure SM58S - Korg Pa50 sd - Korg Triton Le 61 - Dallape 96 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.11.2011
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Fender Squier - crni
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 24.11.2011
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Evo ljudi i ja da navedem sta sve od opreme imam :
- Fender Standard Stratocaster,USA 1989 godiste - Mesa Boogie Caliber 50+ combo - Farfisa FR 40 lampasko pojacalo iz 1966 godine - Fender Frontman 25R - tranzistorsko pojacalo - Roland VG 8 EX S1 Multiefekt (gitarski sintesajzer) ca pickup-om Roland GK3 - Korg PA 50 - Yamaha EMX 5000/20 - Zvucnici EV 300 SX - Shure SM 58 i bezicni Shure PG 30 - Jedan Dynacord mikrofon,ne znam tacno koji model E sad jos i ovo - keyboard ne sviram,ali ga eto imam,planiran za sina,ali on nema volje za svirku,pa stoji onako bezveze u stanu. Jos da kazem da je ovaj Boogie Caliber modifikovan u Njemackoj od firme Amptechnik - Frank Finkhäuser je jedan od najpoznatijih strucnjaka za lampase u Njemackoj,a dosao sam do njega zamjenom za gitaru Tokai Les Paul Custom,Made in Japan,iz 1985 god.Ovo je bila vrhunska gitara,ali mi jednostavno nije "lezala",zato sam je dao za ovaj Boogie i nisam se nimalo pokajao,pojacalo je strava ... Isto tako ovaj moj Stratocaster,sta da kazem,promijenio sam dosta gitara,i to dobrih,ali ova je najbolja i ostaje kod mene za vjeke vjekova Zivim u Austriji u manjem gradu,sviruckam za svoju dusu,mada bih volio naci nekoga da svira sa mnom,ali provincija,nema nikog ovde nazalost ... Toliko ljudi,pozdrav svim muzicarima - Milan |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
klavijatura, posedujemo, sta |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|