|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Kurzweil Vrhunski synthovi za vrhunske muzičare |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.10.2011
Downloads: 71
Uploads: 13
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Ma nisu gumice jer kad prorade onda rade konstantno i to prorade same od sebe, ili greška u sofware-u ili problem sa strujom. Znači kad ne rade onda ne radi istih 6 tipki.
Problem je što imam konstatno svirke i ne mogu si dopustiti čekanje popravka kljave. Hvala vam ljudi na odgovorima Dodato: Zaboravih napomenuti da su mi se već javili iz kurzweil supporta. Svaka im čast. Zbog toga sam i kupio kurzweill. Idemo probat riješit problem pa vam javim :-) Promijenjeno od Sime1302 (09.11.2011 u 21:53 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 05.04.2008
Mjesto: Beograd
Godina: 42
Downloads: 1376
Uploads: 32
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
Instrumenti: Kawai K1m,Yamaha Montage & Korg Pa4x
Interesi: Brazilian Jiu Jitsu & Xbox 360
![]() |
![]()
Javi obavezno sta si uradio......bas me interesuje........a moje je misljenje da je to neki bag u OS.
Sledeći član vam se zahvalio gogi-japanac za ovaj koristan post: | Sime1302 (10.11.2011) |
![]() |
#3 |
Banovan!
![]() |
![]()
Pozz ljudi. Evo da nastavim, jučer mi je kurzweil support poslao točno što treba napraviti u servisu da proradi. U biti je hardverski problem, jer pinovi kojima su povezane te tipke stvaraju veliki otpor i sad se to treba riješit, ali nisu samo meni poslali taj mail, nego i zastupniku koji mi je prodao kljavu. Svaka im čast.
Slijedi nastavak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Eeeeee stvarno,svaka im cast..........Kurz je Kurz i tu nema price......Ozbiljna firma 100%.
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
nastavak priče, čudne priče..... danas me zove lik iz servisa, kaže "rastavio sam ti cijelu klavijaturu, provjerio svaki kabel i u ni jednom trenutku nisam naišao na problem". naravno došao sam tamo provjeriti cijelu priču i jedno pol sata sam šarafao po njoj da bi mi se pojavio problem, ali eto nema ga. :-)
U biti, prije nego sam ga na servis odnio skužio sam da se problem sa tipkama javi kad isključim output kabele i ponovno ih spojim. Na servisu sam napravio isto to i po nekoliko puta i kljava radi savršeno. Nadam se da je tokom rastavljanja iste lik iz servisa slučajno nešto pomaknuo i da je valjda sve sada ispravno. Sutra sam na svirci pa ću je 5 sati mučit. Sad joj je vrijeme da se iskaže :-) Prekosutra popodne kad dođem k sebi javim kako je bilo. Pozz Dodato: Klavijatura je popravljena i radi već puna 4 dana bez greške. Čak je i svirku jednu odradila (također bez greške). Od sada samo pišem o mogućnostima ove moćne sprave. Nadam se da se kvar više neće javiti :-) Promijenjeno od Sime1302 (22.11.2011 u 12:59 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Sime1302 za ovaj koristan post: | matrix_mo (18.11.2011) |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Suuuuuper.....neka je sa srecom i da se vise ne ponovi kvar.
![]()
Sledeći član vam se zahvalio gogi-japanac za ovaj koristan post: | Sime1302 (22.11.2011) |
![]() |
#7 |
Banovan!
![]() |
![]()
Nadam se da neće, ali zastupnici su fer i rekli ako se dogodi dobivam novu kljavu, tako da sad mogu mirno spavat :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|