|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Vredan član društva
|
Idi na split point podesavanja i vidi dali ti je R3 isto splitovan kao R1 i R2.Ja sam to isto imao na Tyros 3.Samo ih stavi da budu sva tri isto splitovana napr ,na C3.I trebalo bi da ti rade R 1,2,3, zajedno.
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Split point je u pitanju. Resio sam to.
Ostaje jos trece pitanje.
|
|
|
#3 | |
|
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
Pritisnes STOP i REC dugme zajedno, otvorice ti se novi prozor gde napravis novi fajl i das mu ime. Nakon toga kliknes na REC dugme, pa udjes u VOLUME stranicu i smanjis signal toliko da ti ne peak-uje. Kad smanjis signal, vratis se na REC stranicu i pritisnes PLAY dugme, tu pocinje da ti snima.
![]() Promijenjeno od milepsr (12.11.2011 u 14:03 sati) |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
Evo ovako......
zasigurno nije bash ali bash sve u detalje opisano u prirucniku ali je dovoljno jednostavno i razumljivo da se nadze 80 posto odgovora na postavljena pitanja. Vidim da skoro niko nije ni otvorio taj prirucnik..... ![]() Ako ce vam nesto pomoci...okaceno je na 4share DVD za tyrosa 2,3 i4 pa skinite i malo prostudirajte. Ne bi postavio na dovnload jer bi time krsio pravilnik ali ako nekoga interesuje,neka se javi. Da se razumemo...ne radi se o nikakvoj pirateriji niti o prodaji....
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|