|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Suludi Moderator
|
![]()
Znaci da bacam neke bubnjeve na pa50 i u isto vrijeme soliram sa svim ostalim sto LE ima, moze! Ehhh super! Hvala momci duznik sam vam!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Ljudi meni sve radi kao doksa...
Išlo je ovako iz aranžera (MIDI OUT) u LE (MIDI IN) Iz Le (MIDI THRU) u Vocalist (MIDI IN).... i sve ok radi.... jebiga moram ovako dok nekupim pa800.... heh.... ![]() Pozzzzdrav....
![]() |
#3 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Evo da pomognem oko osnova za Midi...........
postavio sam na download u zip formatu *********************** jbi.... ga neznam gdje sam grunio pa moram staviti link znam da se nesmije staviti ja se izvinjavam ali ovo je korisno.... neka yu midi postavi gdje treba.... pozdrav!!!!!
Ako hoces da se obogatis idi medju siromahe..!?.?! Promijenjeno od Vaxter (08.11.2007 u 16:20 sati) Razlog: Izbrisan link, poshto je promenjena lokacija! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Dozvoljeno je za stvari koje se nalaze kod nas na sajtu, i koje su legalne...
![]()
![]() |
#5 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Klavijaturista, ja sam si uzeo za slobodno da trake iz COMBI moda tako nazovem. Interne trake su trake koje vuku PROGRAM sound iz vlastite klavijature, a externa traka je vanjski podatak tj PROGRAM-ska boja iz druge kljave ili modula tj ona koja se hrani putem MIDI konekcije. Jel sad kužiš što je pjesnik htio reči ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Alene.Pa mozes i na shtake nesto povezati pa da ti i one zavrsavaju dio posla.< |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
Iako josh uvek ima jako malo materijala, otvaram tutorial sekciju.
Tekst o midi-u je iz downloada premeshten tamo! ![]() http://www.yu-midi.com/tutorial/index.php/Midi Ovo bi trebalo da bude muzichka enciklopedija. U pretrazivachu kucajte shta vas zanima, i vratice vm se rezultat. Mozete i sami da dodajete nove chlanke, zato navalite! ![]() P.S. Za ovo je potrebna posebna registracija, za sada... Sve je uradjeno po principu wikipedije!
![]() |
#8 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
To KREŠO majstore evo sada je sve bistrije,jbiga učim cjeli život i umrijet ću tupav
![]() Ali mogu vam reći da ima posla oko slaganja seta... a ništa treba sjest i zagrijati stolicu.... Bogami nasao sam jos nekih stvari tako da sam prezadovoljan,pa meni druge klavijature nece trebati jos dugo dugo.... ![]() ma kaki pa800 on je nista za ovo... ![]() Pozdrav svim kolegama muzičarima i pijanistima...
![]() |
#9 |
Kao kod kuće
|
![]()
Morat ces u svakoj combinaciji imati bubanj i kad budes listo boje na Tritonu zatrzavat ce ti ritam. ja sam to prije radio,a to ti nije rijesenje .Vuko sam s Tritona Le semplovan bubanj na Rolanda VA7,sada imam bolje rijesenje za malo para, kupio sam Akai S3000XL sampler modul za 250eura i sada sanjeg vucem sempl bubnja i brate sve funkcionira bez beda.
![]() |
#10 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
GALA je u pravu...kada mjenjam zvukove ritam trza zato kada sviram moram sto manje mjenjati...
a zato sam se ja snašao.... nariktam si da na doljnjij klavijaturi s kojom vučem druge samlpove nariktam si još dva sampla tako da samo na doljnjoj kljavi uključujem i isključujem koji mi treba....... Imam jedno pitanje??? Kako da prebacim zvuk koji ima izlaz sa (L/MONO) Na drugi izlaz (INDIVIDUAL1)trazim,trazim a nemogu naci jel moze samo netko dati smjer kuda koja opcija ... Hvala unaprijed....
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, midi, pa50, triton |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|