|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
kolega bez puno filozofiranja:
Varijanta bez aranzera: Ako ce sa aranzera ici samo bubanj, onda posto nemate bas gitaru jedna klavijatura mora ici na bass kontru a druga na solo. terce tu i tamo, to se sad ionako namesta na svakoj iole novijoj klavijaturi, tako da onaj sto svira solo moze sve sam da przi. Sto se tice harmonikasa i voliniste to je sve stvar dogovora, mogu i solo i podlogu i tercu i improvizacije kako hoces... A varijanta sa aranzerom ne znam sta bih ti rekao.... onda ti ni ne treba niko (osim pevaca) ![]()
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Nema tu nikakvog filozofiranja,to je moj savjet na njemu je kako ce da svira
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() |
![]()
@mico: kolega, nisam ja hteo da kazem da vi ili neko ovde na temi filozofirate, daleko bilo, ja cenim svacije misljenje, nego mi to dodje kao uzrecica, pa je ispalo u drugacijem kontekstu. poz svima.
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
sve uredu.pozzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
|
![]()
Ja bih prvo da se zahvalim svima vama koji dajete savjete.
Drugo odlucili smo ovako po vasem izboru. Ja kao prva klavijatura sviram manuelno bas i kontru a ritam mi je pusten u pozadini. Druga klavijatura ponekad solo ali je vecina harmonija strings itd.. Violina nam je solo za kolo. Jer momak stvarno svako kolo extra brzo svira sa svim ukrasima i trilerima. Naravno i pjesme neke sa violinom prati. Harmonika isto tako ali vecinu tercu tise svira da se malo obogati zvuk. A sto se tice bubnjara ovaj momak je stvarno dobar bubnjar al nazalost nema bubnjeva, ima samo tarabuku. A isto pjeva fenomenalno. Tako da je za sad ta ekipa . Potrudit cemo se da nabavimo i bubnjeve pa ce ici mnogo lakse ![]() Jos jednom zahvaljujem, ako imate jos neki savjet za dodat slobodno napisite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
![]() |
![]()
koju klavijaturu sviras? Ko ce vam biti glavni za solo? Taj drugi klavijaturista ili ovi dvojica sa akustikom?
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.09.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Sta je tu problem ne vidim? Sa jednog aranzera ide ritam, u desnoj ruci kao sto kaze onaj baja drzi strings ili sta vec, druga klav. solira, ostali nesto kao sviruckaju i to je to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|