|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.11.2011
Mjesto: Chuckujevac :)
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: PSR9000
![]() |
![]()
ja sam pokrenuo ovu temu sa tvrdnjom da ima razlike ,ali utvrdili smo u cemu je problem,on je u stvari u zvucnicima koraga,odnosno kada se pusti na razglas nema ralike,ali sa svojim zvunicima itekako ima,preppostavljan da su na korgu pa 50 samo stariji zvucnici i najverovatnije dotrajali dotrajali,ispravite me ako gresim ali u ba modela su zvucnici iste jacine.
Sto se tice displeya tacno da je u korgu pa 50sd tamnije plavi display ali ima veci ugao vidljivosti u odnosu na korg pa50.I to je bila glavna sumnja da se radi o nekoj kopiji ili tako nesto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.11.2010
Downloads: 16293
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 16 puta u 15 Postova
![]() |
![]()
ma to su samo male i neprimjetne sitnice,to niko ne primjeti dok se klavijatura ne postavi jedna kraj druge...i cak mislim i ako su zvucnici stariji da to treba isto da zvuci samo nek nisu poderani
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
E da neko iskopira i ove kineze, bas mi je drago zbog toga, :-) Mala sala, imao sam ja pa 50-ticu sa flopijem kada je izasla, kupio sam je novu, prodao sam je kada je izasla sa SD-om, isto je potpuno u zvuku, bez razlike, samo sto mi je ova sa SD kada gledate slova u displeju, neka imaju jos po neku crticu pa isapada da displej nije bio u redu.Nisam uporedjivao sa drugim SD modelima, neznam da li je tako kod tih modela, kod Pa 50-tice sa flopijem nije bilo tako.Jedino mi je tu bila neka razlika, osim naravno flopi-sd, a zvuk opet kazem je isti kod oba modela.
Promijenjeno od dekipa (25.11.2011 u 00:08 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|