Ahaaaaaa, evo ga uspio sam, znaci restartirao sam kompjuter, spojio ono sve sa klavijaturom, in u out, out u in i evo ga radi

hmmm cudo, valjda je to zato jer ja nikad ne gasim laptop samo ga poklopim da "spava", sad sam ga restartirao i radi, samo latencija je ubij boze sacuvaj, ja stisnem dirku na klavijaturi nakon mozda pola sekunde tek tamo se cuje na kompjuteru... Hmmm cudno, a imam isto problem i oko ove situacije, naime evo isjekao sam jedan midi fajl, i spremio ga, i sada poredao sam sve instrumente(9 bas,10 bubanj,11 perkusije,12....16 acc-ovi) i sad kad sam htio uraditi import smf u pa2x-u nije mi se htjelo importovati u ritam koji sam htio staviti u intro.... Zasto? Radio sam prema tutorijalu postovanog kolege keyboards( demo style to midi) a tu je i objasnio da se moze importovati midi fajl(smf) i od toga napraviti ritam, ali ja sam ga isjekao i ubacio i opet nece...(takodjer sam uradio rename I1-CV1 jer sam mislio da je do toga, ali opet nista...) ne znam kako da vam objasnim, idem record mode(onaj prazni bez icega)>menu>import>smf execute i to je to, ali kad se vratim da preslusam ritam nigdje nista nema.... (znam da sam fulio pitanje gdje cu da postavim ali evo..). Nece slika da mi se upload-a izbaci mi nesto 400error bla bla bla....

sto se tice kabla(postavljam link sa slikom jer se moja originalno uslikana nece da upload-a)
Jos samo latenciju da malo popravim i super

Inace evo malo sam se "sekao" sa bojama sa kompjutera, i zadovoljan sam, samo eto jos te ritmove da naucim fino slagat...

Hvala puno decki na odgovorima. Hvala gospa80 skinuti cu to i instalirati, ako nesto ne uspije javim se....

HVALAAAAAAAA