|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
primam primam more i coban haha
|
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Deder, i ja ocu STYLE WORKS!
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
KRVAVI
|
![]()
Ja nemam ni krave ni ovce a ni novce!!!
Jel moze krompir,luk,kupus i ostala zimnica?
#7 |
Banovan!
|
![]()
ma moze sve , posto duvam ako imas i trave mogli bi se dogovoriti......
|
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 26.10.2006
Downloads: 941
Uploads: 3
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Dobices sve i ovce i kompir i travu samo da prodam . Daj avansno da ne trazimo ptice u vodi.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kakav Je To Cobanluk Ovcari Poljoprivrednici I Ostali
Dajte Malo Kreativnosti Mozemo Napraviti Novi Aranzman Za Onu Pesmicu Coban Tera Ovcice Daisa Slusaj Sta Zarazi Ove Nase Kolege Sa Programom Hehehehehe Izgleda Do Koske Taj Emc Do Jajca Pozdrav
#10 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
E drugari moji,koliko ja sve ovo kuzim u zadnje vrijeme,cini mi se da je doslo do "pobune na brodu Baunti",to jest na ovom forumu,a sve zbog tog cuvenog Style Worksa.To je onaj cuveni program na kojem se moze uraditi toliko LOSIH ritmova da ni od hiljadu uradjenih nemozes probrati da valja(cast izuzecima).Ne treba se tim zamarati.
Nego,meni je hitno potreban Style Works ![]() ![]() A jos vise mi je potreban i to hitno za pjesmu: A U MOJE PRIJE "ADIDAS" DIMIJE.E u tom ritmu treba da dodju do izrazaja svi ti bongosi,tarabuke i ostala cudesa.Tu treba ta nova verzija da odradi svoje:Ne interesuje me da li ga prave vanzemaljci ili neki specijalci ![]() Ko ima tu novu verziju neka posalje po golubu pismonosi a on ce znati kako da me nadje ![]() Hajde u zdravlje,pa javite ima li. Pozdrav, Sejo |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
2007, novo, stw |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|