|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.07.2006
Godina: 41
Downloads: 598
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
znaci treba mi kabal kao sto je kolega @mirandess sliko kao (drugu variantu) ? ali ondak samo jedan kabal ide u pa2x a one 2 (crveni i bjeli) u mixetu ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da. I kopcaj(u klavijaturu) bananu u right(input) radi stereo slike...
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ne, dva kabla RCA > Banana iz Tape Out L i R sa 01V u dva ulaza na PA2X.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | mirandess (02.12.2011) |
![]() |
#4 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Pa valjda u Pa2x ulazi su mono....
Kabal na druge slike je sa stereo banana. Nemogu da protumacim recenicu od kolege @mirandess-a "kopcaj bananu u right input radi stereo slike" ?! Kako to kad prikljucis u Right imas Stereo slika?! |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Ace za ovaj koristan post: | mirandess (02.12.2011) |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jeste left i right, ali left(mono) right(stereo) jel tako, ja sam evo nesto bezveze improvizirao sada na left snima samo na 1 slusalicu/zvucnik, a na right na obadvije... na to sam mislio.
![]() Da i kabal je stereo banana i kod mene evo probao sam, sve radi, ako meni radi(sto mi je klavijatura peh, pocevsi od ucitavanja o.s.-a,do trokiranja boja/semplova usred svirki, pa evo sad mi se pocelo desavati da mi se klavijatua load-a do kraja ali ne udje u glavni meni pa opet moram restartat... ![]() ![]() A moze ovako kako je i tranzit rekao za svaki pojedinacno...
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.07.2006
Godina: 41
Downloads: 598
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Kolege, hvala vam na odgovorima.. Ali malo ste me zbunili. Kazete moze i vako i nako. Sad ja nekontam..
Koja varijanta je najbolja ? Hvala, |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Procitaj momak onaj post koji sam napisao i bas tako postupi... nemas potrebe da dvoumis jer jedino tako je ispravno i nema da fali, ne zato sto ja to kazem vec zato sto to tako treba i mora.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo ovako, prvenstveno pokusao sam na upload slika na forumu ali mi neki error izbacilo nesto 400 bad request ili tako nesto, pa cu link ovdje staviti(nadam se da nece smetati ali nakon nekog vremena mozete ukloniti link samo da kolega vidi)... Hvala.
http://imageshack.us/g/194/07122011227.jpg/ Evo ja sam to ovako radio(probao) i uspjelo mi je.... A nadam se da ce i tebi kolega. veliki pozz...
Tko svira notalno, propao je totalno ![]() ![]() Promijenjeno od mirandess (07.12.2011 u 16:16 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio mirandess za ovaj koristan post: | AneL (07.12.2011) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|