|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
@Eddin ... dobrodosao u klub
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Spojis fantoma preko usb sa Pc i mozes sve da kopiras u pc tako da nemas problema ako nesto zeznes sa resetom,mada ako ti je sacuvano na kartici izvadi karticu i reseruj ga. Imas sve lepo objasnjno u Manual od fantoma skini ga sa rolandovog sajta kao i drajvere.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hvala Sinisa da si ziv i zdrav !!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.06.2006
Mjesto: BiH,I.Sarajevo
Godina: 43
Downloads: 438
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Weltmeister Supita
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Dino,i ja sam se nameracio na x6 zbog vece memorije i bolje dirke nego u tr-a,a sto se tice nagovaranja pridodo si jedno 60% da ga kupim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
|
![]()
Dino hvala ti za podatak o memoriji. Imam jedno 3-4 kompjutera koje ne koristim veceras ci da ih pregledam da vidim kakvu memoriju imaju. Ja imam samo standarni RAM na mome fantomu pa ce biti dobro ako mognem dodati sta memorije u njega.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja sam ubacio u njega neki Kingston modul od 512 MB....PC133, CL 2.5. Radi bez problema
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio DinO74 za ovaj koristan post: | Eddin (10.12.2011) |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.10.2014
Mjesto: Beograd
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Roland Fantom x6
![]() |
![]()
Odlicna klavijatura, jeste malo zeznuto dok se ne snadjes, al' posle je sve lako
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
dali netko zna dali Fantom x prepoznaje mini sd ili sd karticu preko PCMCI ADAPTERA ili mora bas da bude FLASH CARD?
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.10.2009
Downloads: 1023
Uploads: 0
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 25 puta u 22 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G6, V-Synth GT, D-05, Korg T2EX, Ketron SD4, Yamaha Motif XF6, PSR-S770 i Stagepas 400
![]() |
![]()
postavio si relevantno pitanje - ja ti na žalost ne mogu odgovoriti drugačije nego samo da ti kažem da Roland G-70 i E-80 prihvataju mini SD / SD preko PCMCI adaptera pa trebalo bi i da Fantom X može obzirom da su tu negdje ista generacija...
Promijenjeno od Dell (16.12.2015 u 22:45 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|