|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.09.2009
Mjesto: Bjelovar
Godina: 54
Downloads: 58
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: klavijatura
Interesi: glazba,akvaristika
![]() |
![]()
Znam da se može spojiti USB stick i vanjski prenosni HDD ali me zanima dali se može unutra ugraditi kao što recimo ima Tyros?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Neznam zasto se svi vezete za hard disc kad imate mogucnost za USB kod ovih klavijatura. Sve i da moze hard disc da se ugradi koristio bi ga kao i usb stik, mislim bez ljutnje ali koja svrha HD-a kod ove klavijature? Ajd pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Pošto može reproducirati mp3 puštao bih nešto u pauzi da se ne zezam sa
drugim playerima,a mislim da su podaci sigurniji na nečemu internom nego na vanjskim memorijama. Promijenjeno od Dell (04.12.2011 u 15:26 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Ma da, baš ti je sigurniji hdd koji od transporta, hladnoće i ko zna kog razloga ume da stane kad najmanje treba, za razliku od fleš memorija koje su jeftinije i sigurnije jer ih staviš u džep kad završiš.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
HDD-a je ipak stroj sa malo mehanike u sebi a vrši istu funkciju USB sticka koji u sebi to isto nema a također može prožvakat dosta mesa pa je jednostavniji za korištenje. HDD-ovi su u pravilu veći prostorom što ne igra previše ulogu jer na nekih 4GB stane brdo svega + mp3 fajlova iliti glazbe za pauze a o većim stickovima da i ne govorim. Također,neplanirana gašenja klavijature (nestanak struje,pad napona...) ne utječu dobro na HDD koji u sebi ima zakretnu ploču,motor i ležajeve. To na njega utječe ponekad i fizički i "psihički". Ako već mora bit HDD,radije ga drži van klavijature jer nabijanjem njega u klavijaturu gdje mislim da nema predviđenog mijesta počinješ improvizaciju koja neće držat dugo vodu zbog transporta i eventuanih vibracija svega pa i njega što za njega nije najbolje. Samo zato sam za USB.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Stvarno puno argumenata za USB stick samo da su ga na S910 stavili na bolje mjesto kao recimo na Tayrosu.Imam još pitanje pošto sam u fazi kupovine s910 da li on može ritmove čitati direktno sa usb-a,znači da u music finderu mogu dodijeliti ritam sa usb-a a ne samo iz user ili preset banke jer to recimo tyros 2 ne može.Ja trenutno imam Psr 2000 i on sa flopya ne može čitati u music finder pa ni u registracije već ritam mora biti upisan u user bank a tamo stane svega 16 ritmova što mi je malo bio problem.
Promijenjeno od Dell (04.12.2011 u 15:26 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|