|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 30.09.2006
Mjesto: Svud po malo!!
Downloads: 2902
Uploads: 2
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Klavir
![]() |
![]()
Nemam nikakve tenzije,sami ste napisali live snimak direktno sa aranzera. Evo ga, ide live pjevac, vokalist i aranzer i... nista vise. Aranzer upravljam Rolandom FR3X.
.Sad se se izvlacite sa debelim Vsti instrumentima.Zaboraviste da napisete ko svira El.gitaru |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ti izgleda ne shvatas momak ili nisi u ovoj materiji kako treba ? Ama svira aranzer ali soundi (zvuci, tonovi, boje...) su sa VST instrumenata a napisao sam i sta svira elektricnu gitaru ama ti to slabo kontas izgleda. Kontakt 5 content svira... Native Instruments Kontakt 5. Je l' jasnije sad ili treba da crtam ? Zaboravih da ti dam jedan podatak, ta elektricna gitara ima taman toliko veliki sampling content koliko tvoj cijeli aranzer ROMa, bilo koji da je, pa onda puta 5
Promijenjeno od tranzit (06.12.2011 u 22:56 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
E moj @tranzit,dzabe ti to objasnjavas nekima koji su navikli da to ne treba tako da zvuci i da je to nemoguce.
Oni su samo navikli na ono sto ima u setovima na Downloadu i tacka. A sad komentar: momci koji se ozbiljno bave studijskim radom i koji rade za nase poznate zvezde treba da cuju ovaj snimak i da dodju kod tebe na obuku(naravno da debelo plate)i da shvate da ne treba raditi sve albume sa istim semplovima i sa istim remiksom tako da lice jedan na drugi ko jaje jajetu!!!! jedini momak kojeg ja cenim koji je do skoro radio kod fute postprodukciju je Vlada Tordaj koji se kod nas ozbiljno bavio tim poslom. Sto se tice samog snimka,perfektan cist,kristalno jasan i izbalansiran ton. A sad pitanje:da li se moze na taj nacin raditi uzivo i koliko treba da bude jaka masina(laptop ili neki desktop racunar) koja bi to mogla da izgura bez problema na svirci.Mislim da kapiras sta te pitam. Pozdrav i da si ti nama ziv i zdrav jos 100 godina!!!!
![]() |
#4 |
Banovan!
![]() |
![]()
Neso masina mora da bude deeeeeebela, tu Laptop slabo da ce da pije vodu, bar ne sa ovakvim instrumentima. Za uzivo rad, je opterecenje ogromno a znas i sam da ne smije ni da kvrcne, ni da prcne. Od oka, takva masina bi kostala kao dooobar aranzer. Ova sa koje ide ovaj snimak je na bazi 2600k procesora, sa 16GB radne memorije i ona je jedna od osrednjih na kojima radim a audio karta je RME AIO PCIe sa dodatkom jos 8 ulaza i izlaza preko ADAT ADDA konvertera.
Dodato: Obecao sam i jedan studijski demo, pa evo i njega. Pjesma je jos u radu a skratio sam snimak radi zastite autorskih prava kompozitora. Nemoj opet neki momcic da se pojavi sa tvrdnjom da sam ovoga puta skinuo stvar sa Long Play ploce jer se na pocetku cuje kvckanje, za te neupucene, ovo je stvar koja je malo u retro fazonu. Promijenjeno od tranzit (06.12.2011 u 23:50 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | nikadvisekorg (26.04.2012) |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Vec sam vam rekao jednom preko pp, nisam mogao da se suzdrzim da kazem i sad. Hvala vam sto izdvajate vremena kako bi smo mi mladi naucili nesto od vas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
![]() |
![]()
Mile, kad god mogu i znam, tu sam da pomognem, a hvala tebi sto znas to da cijenis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kapa do poda i iskrene zelje da uslijed popularnosti pjesme moramo skidat ovo
![]()
![]() |
#8 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Downloads: 351
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]() Citat:
Snimci zvuce perfektno bez diskusije, a u ovom studijskom snimku cujem aranzer Tyros2, 3 ili 4, mislim da svi imaju taj ritam (Pop R&B), uvod je Intro3.? Pozdrav, Boban |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bravo tranzite,svaka čast!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Pravi pravcati studiski snimak , extra zvuci , svaka cast pravi ste profesionalac za obradu audio signala
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|