|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Moduli Moduli raznih mašina, ritam mašine i problemi vezani za njih... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 206 puta u 136 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Upravo sam isprobavao malo modul i dosao do zakljucka da je moguce putem midija pozivati user programe.
Dakle vi morate ucitati performance listu sa user programima koje zelite da koristite a zatim mozete putem midija (eksternim kontrolerom) pozivati sve usere u okviru te liste. Potrebno je da kontroler taster moze da se isprogramira da mu CC00 bude "122", CC32="0" ("0" za prvih 128 usera, "1" za sledecih 128 usera itd.) i PC (program change) brojem birate redni broj u listi (1 za prvi, 2 za drugi, itd). Harmonike Fr7x i Fr3x imaju mogucnost da u meniju podesite CC00 i CC32 a zatim u svirci otposaljete PC broj brzim biranjem preko registara. Razjasnicu ako treba i detaljnije, pitajte ako nije jasno. PoZz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
@akordeonista
Ostace u domenu hobi sprava sto ti kazes.... Ja sam imao taj modul cisto iz radoznalosti i mogu reci da je Sprava strahovito lepo uradzena ...dizajner je imao kefalo...komande su stabilne i pregledne.. E sad postavlja se pitanje, ko ce dati 800 do 900 eura za taj modul i da vuce jos jednu klavijaturu sa sobom kada za te pare mozete dobiti jedan solidan aranzer...?? Pratim i nemacke forume i vidim da ne pisu sa odusevljenjem i jaaaako malo ih ima,nije bas prodavan model. Ne zelim da omalovazim spravu jer onaj ko je navikao na module za njega je hightech ali za Aranzeriste je pogresno investiran novac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Downloads: 2678
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Roland fantom G6+BK7m
![]() |
![]()
Evo postovane kolege jucer sam imao priliku da se sretnem uzivo sa Bk-7M i da je probam jedno 45min.Ritmove sam skinuo sa ovog sajta autor je DejaMorison.Jedina mana koju sam ja sa svojim skromnim znanjem mogao da uocim je premalen displej.Inace konektiran je bio na korg tr,kutije su bile jbl eon 515 aktivne i mixer pasivni mackie pro8fx.Zamolio bi kolege koji imaju priliku da probaju ovu kombinaciju ili nesto slicno(BK-7m +tr ,G6 ,Mo6 itd.)sa ritmovima DejaMorison pa da napisu svoje impresije.Ja sam licno bio odusevljen.Pozdrav !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Drago mi je da ti se dopalo
![]() Uskoro cu upload-ovati jos malo tweak-ovane te iste ritmove...posto je bilo sugestija promenio sam bas, malo korigovao odnose itd. Pa ce moci da se bira, ko sta vise voli. Takodje ubacujem i OTS boje u ritmovima, da se ima za pocetak ![]() PoZz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
![]() |
![]()
Ima li novina u vezi ove sprave, hoce li biti novog OS-a? Kako funkcionise zakljucavanje ritmova pri promeni performansa, moze li se to raditi brzo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Koliko sam upoznat izacice uskoro update ali se bojim da nista znacajno necemo dobiti od toliko prizeljkivanih funkcija. Nadam se da ovo kasnjenje (update je trebao da se pojavi u vreme musikmesse) ipak znaci da su resili da uvaze neke nase sugestije te prosiruju ispravke koje ce se naci u tom update-u. Svakako cemo morati da sacekamo a ja cu napisati isvestaj cim se dokopam tog update-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
![]() |
![]()
Moze li mi neko objasniti zasto je ovo cudo skuplje od Bk5? I po cemu je bolje obzirom da je skuplje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|