|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 58
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
Znaš li barem model te integrirane kartice??
Da imamo za usporedbu... Ali koliko sam malo potražio po NET-u, ova SoundBlaster je jako dobra kartica...barem po specifikacijama |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 149 puta u 144 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
Znam model,al kontam da su sve te integrirane sličnih,vjerojatno lošijih karakteristika...
Moja je konkretno Realtek ALC662 @ nVIDIA MCP67/68 a na novoj ploči koja mi dolazi je integrirani Realtek ALC1200, 8-channel High Definition Audio CODEC. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
Ama bolja je, kako nije bolja. Odmah stavljaj to. Nece to biti bas ultra, giga, mega razlika ali ce je dovoljno biti. Drugo latenca ce biti osjetno manja a trece imas na tom prikljucku koji se vidi na trecoj slici kompletni digitilani audio In/Out. Evo ti i raspored pinova:
1. left audio out 4. right audio out 2. screen (ground) 5. right audio in 3. left audio in Dodato: Zaboravih, imas na njoj cak i FireWire konektor a ako me pamcenje dobro sluzi, ona podrzava i ASIO protokol a sa tim si, ne na konju nego na slonu, kad je u pitanju audio jer ce latenca (kasnjenje) biti neuporedivo manje jer te Audigy karte idu sa latencom i do 2 ms na dobrim PC konfiguracijama. Promijenjeno od tranzit (25.12.2011 u 19:25 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 15.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.831 puta u 1.363 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
Kada ugradiš Sound blaster obavezno u BIOS-u isključi karticu koja je implementirana na matičnoj. Postupak je jednostavan, a ako nešto zapne pitaj.
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|