|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.12.2011
Mjesto: Njemacka
Downloads: 12
Uploads: 6
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
Instrumenti: Harmonika, Klavijature
![]() |
![]()
Transponiranje Midi kod mene ide na Transpose tipke bez problema. To ide cak i dok midi file pjeva... U Song-Play-Mode gore na Display treba da stoji naprimjer MT:+1. (Provjerio na PA2x)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozdrav svima
Imam pitanje oko transponovanja midi fajla na Korg PA 500 Naime - kada ceo fajl sredim u song edit-u mislim i na transponovanje - sve radi super a kada prebacim u sog pley on i pustim isti fajl - oastaje na 0 ne transponovan i tako na oba sekvencera Pitanje je - kako i sta treba podesiti da kada pustim fajl krene transponovan kako sam ga i memorisao |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 22.06.2007
Mjesto: Novo Virje-HR
Downloads: 538
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg-PA500
![]() |
![]()
sstipa, trebalo bi ovako da bude mora da otključaš transpoze u globalu>Global>General Controls>lock>Tuning>Master transpose otljučaj katanac>gore u čošku menu WriteGlobal-Global setup>ok>yes.Nakon toga bi trbalo da rade promen u trnspose. pozzz
|
![]() |
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, vijak, za koristan post: | sstipa (11.03.2013), Zeki@Veki band (19.03.2013) |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala - uspesno resen problemcic
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |