|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Banovan!
|
ehhh moj prijatelju da ti ja nesto malo kazem !!!!
imo sam skoro 2 i po godine yamahu psr 1500! trebo sam duuuuuggoooo vremena da je dotjeram da barem malo zvuci kako treba ! ali nije to to ! sredio sam je za ritmove da je bilo ok ali bas samo ok nista vise !!!!! boje su kosto si rekao igrackeee ! meni nista nevaljaju ! ja sam ga samo koristio za ritmove ! posto je 3000 skoro ko 1500 nebi preporucio tu klavijaturu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mislim imam terce od zlatka subasica ( davno uzeo ) preko midi kabla ! ali nevalja posto efekat gubis !!!!!! imam i ritmove i sve to ako se slucajno odlucis za nju koliko ti bog hoce ali ja ti kazem nemoj !! ja sam je prodo i uezo Korga PA1x pro ! to je rec MAschina !!! ;-))))) ako si ikad sviro na korgu , nikad neces barem ovu 1500 ili 3000 uzeti ! za druge kao tyros i 9000 pro i to neznam nisam ih sviro sad ti odluci !!!! ;-))) hajd pozdrav i uzmi korga hahahahaha |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
Pa ja kad sam kupovao pa80 tad su mi nudili i yamahu psr3000 mislim cak da je bila razlika u cijeni oko 100 eura, ja nisam htio uzeti, ipak mi je korg nekako ozbiljniji, ono je isto ko igracka, al to ne znaci da je losa, cim je u toj cijeni, ja ipak mislim da se samo treba dobro nastimati, i da moze da zvuci kao grom. Poz
|
|
|
#3 |
|
Banovan!
|
Djole moze ona da zvicu !!!! ali nikad u zivotu kao grom ! dajem ruku za to !
jedino se mora sad rjesit sta ja da zvuci kao grom ? ;-) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Otac nacije
|
Od groma daleko prijatelju a jos dalje od korgovih aranzera da nepricam o poredjenju PA800 ili Pa1x cak i sredjenom PA80 !
|
|
|
#5 |
|
Banovan!
|
tako je nazalost prijatelju
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
Pa i ja volim korga, za mene nema bolje klavijature, medjutim, sve zavisi od ukusa, neki ne vole korga neki ne vole yamahu, neki ne vole rolanda... Ne znam, mislim da ipak moze da se nastima da radi fino, samo se malo ljudi razumije u to, ipak su svi navikli na korga.
|
|
|
#7 |
|
Banovan!
|
neznam brate ali bi mu i ja preporucio da vrati !!!!!
ali ako treba imam ja stvarno mnogo stvari kosto sam i rekao i terce i sve ! pozdrav |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
Javit cu ti se u vezi privatne poruke. Da li mu je kasno da vrati aranzer u prodavnicu? Ne znam kako je kod vas, kod mene nakon dvije sedmice mogu da ga vratim. Nek uzme onda PA50. U Kanadi mu je cijena $699 dolara Kanadskih...to ti je negdje 500 Eura, mora i kod vas da bude za tu cijenu. Evo website:
http://www.tomleemusic.ca/main/homek...=131&inv=98217 Neka mijenja dok mu nije kasno Promijenjeno od Korgminator (13.11.2007 u 18:01 sati) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
Pozdrav,
Malo kasnim, ali nikad nije kasno. Hocu samo jedno da kazem: ako ti neko kaze da PSR 3000 zamenis za PA 50, taj covek je zaneseni korgovac koji PSR 3000 nije ni probao. Ostalima koji zastupaju njegovo misljenje mogu reci da nisu culi lepo sredjenu 3000. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
Pozdrav, Skoro sam pazario PSR 3000, i mogu ti reci da sam zadovoljan. Prvo sto joj je memorija (zahvaljujuci usb) onolika kolika hoces da bude, drugo - ritmovi su joj EXTRA, a za boje bih mogao delimicno da se slozim. Kazem delimicno, jer sam prikupio dosta boja od TYROSA, PSR 9000, i svih drugih PSRova, osim onih sa semplovima, i sve to perfektno radi na 3000. Uz malo dorade, sada ova klavijatura zvuci sasvim zadovoljavajuce. Cesto radim u paru sa kolegom koji vec dugo ima PA80 i na sceni se ne primecuje nikakva razlika u kvalitetu zvuka, a to je, valjda, najbitnije.
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| psr3000, yamaha |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|