|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Drugar foruma
|
Fina rumba. XD Sanjao sam je dok je nisam ustelovao da radi kako mi se svidja!
Nego kolega, ove terce.... Jesam ja jedini ovde koji svira Yamahu a da nije uspeo da usteluje to da valja? Imam ih na klavijaturi, i sve sam spojio, rade, ali.. problem je sto mi sa njima R2 gubi efekte. E sad... provalio sam da ako efekte prebacim sa R2 na 3. midi kanal, boja opet ima sve, ali problem je sto se sve to promeni cim promenim tercu, ritam, boju ili bilo sta. Ne mogu da sacuvam tako u registraciji.
|
|
|
#2 |
|
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5263
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
Vito druze, i ja sam se mucio dugo sa tim r2, posto nikako nisam mogao dobiti efekt, i onda sam nesto cackao vise se ni ne secam gde, i uglavnom uspeo da namestim i da dobijem efekt i na r2 bez gubljenja kada se promeni boja... Da me pitas kako sam uradio nemam pojma, ali imam tu registraciju koja moze da ti posluzi kao osnova tj da preko nje napravis svaku sledecu boju u terci i da ti ostaju efekti na obe boje... kontaktiraj me na pp pa cu ti poslati tu registraciju. pozzz
p.s: hvala za rumbu jos jednom
|
|
|
#3 |
|
Odomaćeni član
|
AHhahahahahah filing efekt sto bi izet fazlinovic rekao filing paprikas(fafrikas)
Bolan ja sam tebi rekao samo guraj, ovo dobro zvuci i izvlacis maksimum iz nje, i dobro sviras i samo nastavi bit takav, dobar i nastavi se trudit al pazi da ne ostanes trudan i to je to... Sretnoooo
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() |
E, tacno sam znao da necu uspeti sa ovim embed kodom
![]() Evo stavljam link Demirovic by yamahapassion Mitar rabadzija, ustala je majka rano by yamahapassion
|
|
|
#5 |
|
Moderator
![]() |
Vaxter, majstore... Tastatura ti se pozlatila
|
|
|
#6 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
Druze super svirka kao i uvjek meni se svidja.Posebno drugi snimak od ovih zadnjih demo...Bravo
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|