|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 149 puta u 144 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
Program pakuje podatke u njegove zaključane foldere koji su zaključani vazda pa čak i kada je HDD vani. Nemaš straha.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 07.11.2011
Mjesto: Šumadija
Downloads: 102
Uploads: 11
Rekao HVALA: 34
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg pa1x & Triton Classic
Interesi: folk, BMW, zene
![]() |
jedina mogucnost je ako lopov zatekne komp upaljen i tvoj komp ima firewire prikljucak, ee onda ti podatci nisu vise sigurni,
al to je jedina mogucnost tako da se ne boj! tako moze napravit kopiju preko firewire od tvog hd a na svoj komp
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
Jest da ga ne ceka prvo toljaga na vratima heheh...Prvo mora prec preko mene da bih dosao do kompa,a i cim cujem da neko zvoni gasim Sala mala,ali ima tu i istine malo bar kod ovog sto se toljage tice![]() Druze meni je vazno da je ovo sad koliko toliko sigurnije nego prije,posto ima svasta ovdje u ovoj ludnici od njemacke...Citam negdje na netu kako su skoro ovi njemacki ker...i nabavili neki Stadt trojaner i mogu svakome da pregledaju kome hoce HDD i cak da ti pale msn kameru ako imas ili da prisluskuju ako imas ugradjen mikrofon na laptopu ili kompu itd,pa reko da bar malo otezam lopovima ono sto su naumili ovom jadnom malom narodu,a ja sam jedan od tih malih koji spadaju u neku 3. klasu ljudi,a mozda cak i neku jos nizu po njihovom..Heheh Jbt nisi vise siguran ni u svoja cetri zida Cim ne radis i neznaju o tebi nista sve pokusavaju ne bili dosli do podataka i da saznaju sta,kako i gdje i cime se bavis..A ja posten i dobar gradjan da bolji ne moze da bude...hvala na savjetimaDodato: Nemam firewire
Promijenjeno od zeljko (09.01.2012 u 18:31 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 07.11.2011
Mjesto: Šumadija
Downloads: 102
Uploads: 11
Rekao HVALA: 34
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg pa1x & Triton Classic
Interesi: folk, BMW, zene
![]() |
ma znam nemoras mi nista govorit, zivimo u istoj drzavi :$ xD
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
Aman... ovo su vec spijunska posla "top secret"... zestoko... Sta li ti Zeljko hoces da sakrijes od javnosti ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
Pa svoje hiteve npr.LOL Salim se ma hocu da osiguram PC na sto bolji nacin..I zasto ne bih kad pentagon moze hocu i ja![]() Znaci dobra stvar ovaj truecrypt. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Godfather
|
Željko je ustvari mlađi brat Džejmsa Bonda, pa je uz njega upao u MI6.
Sada mora da sakrije sve tajne podatke ovog sveta jer više ne veruje ni svojim poslodavcima, a kao vrhunski špijun je sakupio više informacija od CIA, KGB i MI6 sa sve WikiLeaks zajedno, pa se boji da to ne padne u pogrešne ruke. Povrh svega je seksualno devijantan, pa se boji da njegovi privatni snimci ne dospeju u javnost i tako naruše njegov ugled u špijunskim i muzičkim krugovima, te mu time upropaste pevačku karijeru. Zato je Željko otvorio ovu temu, kako bi unapred sve neprijatelje upozorio da i ne pokušavaju da mu dođu do podataka.
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|