Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Yu-Midi Info > Komentari i Pitanja

Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu.

Alati tema Display Modes
Star 10.01.2012, 17:11   #11
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Evo da i ja onda nesto kazem...Vaxter svaka cast tako treba...Ja dok sam bio clan na jednom sajtu gdje postavljaju matrice i to sve smece skoro od muzike,jer se ljudi koriste svime...prave od midija,malo preprave u programima..sempluju itd i postavljaju...A nacuo sam od admina koji je tamo da je jedan clan bio postavio i jednu matricu sa ovog foruma yu.midi valjda skinuo sto clanovi postavljaju snimke u demo sekciju...da li sa youtube ili cak sa shared 4 jer se lako moze downlodowat...Zato preporucujem svakom clanu sa yumidi kad snimi demo da usnimi i vocal ili da ne snima do kraja snimak tj matricu.

jos se svadjaju tamo ko sta postavi i koliko a sve tudje..tako da ja licno vise ne idem na te sajtove i svatio sam da od toga nema nista,a i ne zaradjujem matricama niti mi trebaju kao sto to nekima treba...Zaradjuju po kafanama tudjom mukom...Prema tome razumijem Vaxtera potpuno i podrzavam...Pozz
zeljko je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 10:52

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije