|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Pojačala Ono što vam je potrebno da dobijete snagu |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 30.09.2009
Downloads: 767
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 10 puta u 9 Postova
![]() |
za te pare behringer 2500 odlično radi ja ih koristim u jednom objektu već vije i pol goidine kad ne sviramo na njim čovjek pušta muziku tako da ih nikad ne gasi jer konobari ne znaju uključiti razglas,znači samo su bili u gašeni kad su čišćeni unutra od prašine i rade još uvijek odlično.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.11.2008
Downloads: 530
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
sva ta pojačala su nova . uglavnom nijedan ne prelazi 300 €. sto se behringera tice . tu snagu koja pise na papiru mozes zaboravit .
t.amp pojačala su dosta jača od ovih behringer , a jos imas prednost 3 godine garancije . |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Odomaćeni član
|
Moj savjet ide za P.Audio Pa9 kojeg mozes naci za nekih 250-300€ polovnog 2x900w u 4 ohm-a(2x600w cini mi se u 8 ohma)
Ili Novog American Audio VLP-1500 2x750w u 4ohma(2x500 u 8ohma).330-340€ Pa ti odluci. To su dobri i pouzdani snagasi/pojacala
|
|
|
|
#4 |
|
Stvarno kod kuće
|
moj predlog ti je drug crown macrotech 1201...ja ga imam,i super je,zadovoljan sam...ima oko 2x550 wati na 4 oma....prava je mazga,sta sve moze da trpi..malo starija serija pojacala,iz 2000 godine,ali jako kvalitetno uradjeno,i pravi crown,nije kinez kao ovi novi crown snagasi...ja mu vadim dusu i jos nije stalo,radi kao zmaj...mozda prelazi tvoju sumu za 50-100 evra,ali vredi...pozzz
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Naravno, crown macrotech bi definitvno bio bolji izbor od p.audija i behringera, iako ni taj p-audio nije loš.
Promijenjeno od harepa50 (12.01.2012 u 01:37 sati) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.06.2011
Mjesto: Osijek
Downloads: 109
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Harmonika
![]() |
naslo bi se novaca i vise pa da kupim tog crown macrotech 1201, ovo me zanima sto je milan napiso, da je 2x550w. dal ce on moc poterat moje kutije posto ja imam 800w sa svake strane
|
|
|
|
#7 |
|
Odomaćeni član
|
Pa ja ti govorim, p.audio ti daje 2x900w u 4 ohma i gurao bi tvoje kutije dobro i pouzdano, naravno ne kao crown ili neka jaca pojacala, tu utjecu thd,Damping faktor itd itd itd.... ali p.audio ti je sasvim dovoljan vjeruj mi!!!! Nije ni taj macrotech šaša, ali falit ce ti snage!
|
|
|
|
#8 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.06.2011
Mjesto: Osijek
Downloads: 109
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Harmonika
![]() |
pozdrav kolege
trazim vec neko vrijeme pojacala koja ste mi preporucili pa sam dobio ovu ponudu: carver profesional pm-900 magnetic field power amplifier za 200€ pa me zanima kakvo je pojacalo i dal vrijedi te novce?
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|