|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 05.03.2011
Downloads: 121
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 37 puta u 27 Postova
![]() |
![]()
A da nije slučajno ovako.
F------------Dm--------E Pusto, pusto, pusto mi je sve, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Po meni je kako gion kaze... F,Dm,E za ref..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.10.2007
Mjesto: Munchen
Downloads: 5022
Uploads: 58
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 11 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg Pa5X
![]() |
![]()
Vranjanka-Stanisa Stosic
3/8 Forspil: F/F/F/F/E/E/E/E/F/F/F/F/ E/Am/E/A/Dm/Dm/F/F/E/E/E/E/ F/F/F/F/E/E/F/F/ E--------------F------E Volela me jedna Vranjanka E--------------------F---E mladost mi je kod nje ostala F------------------Dm--E nit je Sofka, nit je Kostana F--------------------E vec najlepsa Lela, Jelena Ref. F-------------------------E Pusto, pusto, pusto mi je sve F-------------------E/Am/E/A/ nema, nema moje Jelene Dm--------F--------E dodji, dodji Lelo, Jelena F-------------------E ti si moju mladost odnela Ko zna gde je moja Vranjanka lepsa od svih, lepa Jelena sve bih dao kad bi saznao ko je moju Lelu ukrao Ref. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.10.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 78
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Slušam Lukasovu verziju ove pesme u rumbi, da li može pomoć za akorde za ovu verziju, foršpil i pesma, hvala unapred.
https://www.youtube.com/watch?v=YARSTcBrOZ0 Volela me jedna Vranjanka mladost mi je kod nje ostala nit je Sofka, nit je Kostana vec najlepsa Lela, Jelena Ref. Pusto, pusto, pusto mi je sve nema, nema moje Jelene dodji, dodji Lelo, Jelena ti si moju mladost odnela |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|