|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.05.2009
Downloads: 269
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Roland G800
![]() |
![]()
I ja imam problem sa G1000. Hdd je crko pa sam ga izvadio iz klavijature, ali sada ne mogu da ucitam uopste ritmove na onih 16 mesta, tj. ne mogu da sejvujem Custom set, izadje poruka '' DISK FULL No more FILES!!'', a mesta ima sigurno.. Ista poruka izadje i kada hocu da sejvujem ritmove na flopi. Sa bojama je sve ok, mogu i da ih ucitam i da ih sejvujem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Probaj da izbrises nesto sa hard diska pa pokusaj da snimis. Ne znam ni ja, mozda ti se nesto poremetilo na hardi disku kada se pokvario ili tako nesto mada ja mislim da on ili radi ili ne radi. Pokusaj, ne mozes nista da izgubis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.05.2009
Downloads: 269
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Roland G800
![]() |
![]()
Izgleda da je do flopija bio problem, ubacio sam novi i ucitao sam ritmove. Sada radi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Moguce je mada mi je cudno da sa bojama hoce da radi a sa ritmovima nece. Mada ko zna...bitno je da je problem resen. Pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
imas razliku sto se tice citanja stylova na G seriji...
.STH - cita samo sa ZIP-a .STL - cita samo sa Floppy-a stavis li.sth fajl na floppy, neces da vidis ista... kao i obrnuto... (ispravi me netko ako grijesim)
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.02.2012
Mjesto: Bajina Basta
Downloads: 141
Uploads: 10
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland G1000
![]() |
![]()
tek skoro sam kupio g1000 i znam vrlo malo onjemu. imam na njemu na hardu puno ritmova kako da ih poredjan redosledom koji ja hocu
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|