|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
koliko sam propratio post Nele nije komentarisao klinca nego Nedimov komentar koji definitivno nije na mestu i svako iole pismen ako procita ovu temu od pocetka shvatice kako stoje stvari
4tranzit malo procunjaj po forumu pa mozes videti i primere (neletove) kako se svira a mozda nesto i naucis
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 04.12.2005
Downloads: 6359
Uploads: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
sta se deshava aman ljudi,profesor Nele rekao sta mali treba da ispravlja i to je to..i bolje mali da poslusha Neleta i da ispravi stvari,nego da slusha hvalospeve i da ode u visine sa kojih ce brzo da padne...A sto se tice Neletovog umeca,to nemoj niko da sumnja,svirali smo i prosle i ove godine zajedno kad je dolazio u Srbiju,ruka brza kao metak ,a prst sladak ko shecer..i sve to i ritmicki i harmonski veoma precizno..MAJSTORSKI!!!!!!!!!!!!!!Sve ovo pisem dobronamerno!
Pozdrav svima |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
CARE ZAR NEMISLIS VALJDA DA CU JA SAD BRZE BOLJE DA POSTAVLJAM MOJ VIDEO
HEHEHEHEHEHE E STVARNO SI KRALJ AKO MISLIS TAKO PA IMA TU SNIMAKA KOLKO HOCES POMAGAO SAM POCETNO MNOGIM LJUDIMA PA MOZES DA GLEDAS TAMO SVE STA TE INTERESUJE A AKO ZELIS EVO TI STO JE GOTOVO DASE NEMUCIM DA TRAZIM SAD OVDE
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Sta da kažem Mali je legenda da ovako mlad rastura samo tako nastavi...
Znam jako puno profesionalaca koji tako sviraju ali to su ljudi po 30 god. jedan moj kolega ima 22g i kod nas je naj naj bolji to nije čovjek to je Svemirac... Ja se ne stidim ukljućiti svoju klavijaturu i svirati kao sto su neki rekli pa šta ljudi moji sviram kako sviram...svaki dan napredujem a ko mi je kriv što ja nisam odmalena imao učitelja profesionalca,ja sam samouk..... ...ali i sa toliko godina koliko ovaj MAESTRO ima. S V A K A Č A S T ! ! ! ![]()
Favoriti |
Oznake |
dijete, kako, pogledajte, svira |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|