|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#16 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Ok ali bojim se da me nisi razumeo. Ako posmatramo PRX bez poredjenja sa Yamahama, kutija nema mana. Onoliko koliko moze toliko daje bez ikakvih problema, izoblicenja ili cega.
U poredjenju, mozes reci da su Yamahe jace, da kvalitetnije zvuce, sve je to ok ali da nesto ne radi dobro kod PRX-a, sa time se ne mogu sloziti. Kutije rade savrseno u granicama njihovih tehnickih mogucnosti i to je sve sto meni treba. E,sad, ja bi se cak i odlucio da sa PRX-a predjem na Yamahe ali moraju zadovoljiti par stvari koje su zadovoljili PRX-i pa sam se odlucio za njih. Bas taj zvuk koji ima PRX je meni sasvim ok (ja sam od "mekanog" zvuka pobegao ![]() Od svega sto sam nabrojao (i par stvari koje su mi mozda promakle u ovom trenutku), Yamahi fale neke stvari i zato se ne bi mogao odluciti za njih. A i ne mogu vise, stvarno mi je dosta tih probi i kupoprodaje, nemam ni vremena ni zivaca vise. Nadam se da cu u skorije vreme probati negde Yamahe pa da mogu i ja dati sud kad je poredjenje ove dve kutije u pitanju. Za sad, mogu samo o PRX-u komentarisati. Pozzz
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|