|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.11.2007
Downloads: 1670
Uploads: 8
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 7 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
druze tale ne mesaj babe i zabe (mercedes je nemacki a fica zastavina ) uporedba ti je losa , ovde se u korgovu masinu (pa800) ugradjuje korgov deo (ram) i taj deo je sa korgove zadnje genercije m3,pa2 , sto se tice grejanja cista glupost uopste ne greje.
a evo tebi jednog primera : u najnoviju konfiguraciju racunara ubaci 4 gb ram memorije win xp ce videti samo 3gb , dok ce u tu istu konfiguraciju win 7 wideti svih 4 gb ram , sto je dokaz da je sve u softweru |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
A zašto si tako siguran da taj dodatak za OS neće raditi u drugi pa800???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.11.2007
Downloads: 1670
Uploads: 8
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 7 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
pa mozda ce i da radi , ali ja sam konkretno dobio informaciju od isporucioca da os ne radi na druge klav , a i zasto bi mi trazili serijski broj maticne ploce da posaljem da bi izradili os.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Da bi opravdali toliki novac..... svako gleda da zaštiti svoj proizvod, kao što je i korg uradio softversku zaštitu od ubacivanja većih memorijskih modula. Ali to mislim da ne pije vodu da je vezano proširenje za serijski broj. Matične ploče? Ma daj.... ja nemam pa800 niti ću ikad taj krš da kupim, ali me baš zanima sad hoće li to da radi na bilo kom pa800...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.09.2004
Godina: 50
Downloads: 225
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 11 puta u 8 Postova
Instrumenti: korg pa 800 i korg pa600
![]() |
![]()
poznajem prodavca te ram memorije posto zivim u njemackoj odakle potice svako Korgovo ram prosirenje u zadnjih 20 godina da ne pravim reklamu znaci od I serije pa nadalje I serija je fabricki imala samo 4 user ritma ali se moglo prosiriti na 32 ritma u useru i ja sam posjedovao i seriju ..pa sam kod istog prodavca ugradio i usb za PA 80 i karticu od 16MB isto je radilo bez greske isto tako mislim da ce i ova memorija za P800 da radi bez greske ..prodavac je injziner elektronike koji radi za korg razvija softwear i hardwear zadnjh 25 godina a to je moguce da softwear radi samo na klavijaturi u koju je ubacen nakon tolikih godina je vjerovatno nasao caku kako da zastiti svoj proizvod.......pozdrav kolegama...
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio MT775 za ovaj koristan post: | nikadvisekorg (02.02.2012) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|