|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Downloads: 212
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Sve sam probo,sve foldere pjesme radio sam iz kompjutera,te isto tako i pokušao obrisati ali ništa.
Da, pokušo sam pustiti pjesme koje su zaključane,selektiram ih sve, sint otvori par komada,kada ugasim pjesme izađem iz foldera, a njega koda nikad nije ni bilo na sintu,resetiram sint, a one se ponovno pokažu,dio zaključane dio otključane.Primjestio sam i to, sint ima 37 GB hard,te sada pokazuje slobodnog prostora 35 GB, a kada selektiram sve foldere od mp3 u sintu (preko kompjutera) i odem na properties podivlja i pokazuje da na sintu ima oko 600 GB pjesama što je nemoguče. Najvažnije mi je da sada rade sve postavke u setu,fala Bogu ništa se nije izmjenilo,samo se bojim da nije šta do hard diska,pa da i to ne ode,nema logike šta se dešava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Prekopiraj sve podatke sa HD na komp, pa odradi FULL FORMAT HD na sintu.
Sledeći član vam se zahvalio rale za ovaj koristan post: | dolenec (27.01.2012) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Mislim da ću morat napraviti ovo što je napiso rale.Danas sam ponovo probo obrisati,ali ništa.Napravio sam novi folder sa novim mp3-cama ,i za nepovjerovat,presnimim ga (preko kompjutera),nakon toga uđem u sint,otvorim pjesme one rade,izađem iz mp3 foldera (novog),i ponovno uđem,međutim njega nema,nestao-strašno.
U svakom slučaju hvala svima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.01.2012
Mjesto: Bijelo Polje
Downloads: 0
Uploads: 8
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 11 puta u 8 Postova
Instrumenti: korg pa3x , triton tr
![]() |
![]()
neces vjerovati ali meni se slican problem desavao sa mobilnim telefonom
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Mladenbp za ovaj koristan post: | dolenec (01.02.2012) |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
ja imam isto jedan glup problem s mp3....desavalo mi se uzmem cjeli folder pjevaca i prebacim u sint i kad problem sa slovima:Š,Đ,Č,Ć.....neda mi preimenovati, nemogu ih obrisat neda,,ne sviraju... stoje u sintu i zauzimaju prostor,probo sam i preko kompa da obrisem spojim sint sa kompom i jednstavno neda...pozz ako ko zna sta da napravim
Panonica Band Panonica Studio Promijenjeno od GALA (31.01.2012 u 16:20 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio GALA za ovaj koristan post: | dolenec (01.02.2012) |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Danas mi bio kolega i upravo je rekao što i gala,ako u pjesmama ima oznaka č,ž,š, sint.ih ne prepozna,samo je blesavo što su te mp3-ce radile unazad dvije godine bez problema.Ko što sa i reko najvažnije da radi set,na usb stick stavio sam pjesme,Mp3-ce,a kad budem imo dva vikenda slobodna bez svirke,generakla na sintu. Hvala svima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|