|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jaooooo care....sto slatki prst imas...bravo....steta sto ovde kod nas nema takve profesore.
Svaka cast. Vidim kod vas se i rumunija dosta radi...ovde kod nas ako znas bugarske trilere si car...drugo se ne forsira. Promijenjeno od Vaxter (16.11.2007 u 00:46 sati) Razlog: Spojeni postovi. Treba li i ovo da uvrstim pod stvari za banovanje??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
4nele: ma znam ja al ima oni koji neznaju pa reko pomislice da harmonika ima samo 4 registra hehehe oskudacija sta ces sve smanjujemo pa i registre a kome trebaju ostali e to ide extra za sada samo 4. Saljem ti ovo za dan dva taman za vikend da uradim
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! Promijenjeno od tesla (16.11.2007 u 00:49 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Odlicno!!!
Btw.Ti si ovo vec negde postavljao na netu, sve mi se cini da sam cuo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
4 milan
moguce nesto jesam al neznam dali bas ovo ili nesto drugo u svakom slucaju upravo sam malopre saznao da jedno od kola kooje sam postavio je od kolege neleta sviram ga sto god a nisam ni imao pojma
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
fenomenalna svirka svaka cast nemam reci
to ima tamo mocan i mastan saund da nemam reci a za to Neletovo kolo znam uzeo sam skolu od njega oba dela toje ono miset jel tako a recimi jesi dugo ucio kod vasovica cao drug |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
da miset al nisam imao pojma do malopre da je neletovo a kod Vasovica oko 3 god
pozzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
evo, malo |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|