|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
HD zna praviti takve probleme,sint u palis a on ne krece loadiranje jer trazi podatke-semplove i zato steka....jos jedan dokaz ti je mp3 imas ga na disku a ne vidiga mp3 player..zna se konektor od HD jednostavno pokidat...ne mora bit i u tvom slucaju al inace zna se desit na Pa2x ovo sto sam napisao...pozzzz
#2 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Moguće da je hdd, ali da bi bio siguran najbolje bi bilo da ga izvadiš i proveriš na kompjuteru, da li ima bad sektora itd.... jer hdd je osetljiva stvarčica na tumbanje u transportu.... zna s vremena na vreme da stane kad najmanje treba...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
HD zna praviti takve probleme,sint u palis a on ne krece loadiranje jer trazi podatke-semplove i zato steka....jos jedan dokaz ti je mp3 imas ga na disku a ponekad ga ne vidi mp3 player..zna se konektor od HD jednostavno pokidat...ne mora bit i u tvom slucaju al inace zna se desit na Pa2x ovo sto sam napisao...pozzzz
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1686
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
pozz napravi resurse pa probaj dali ce ti onda radit kako treba.
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
I ja mislim da je HD.Poslušaj malo kako se čuje HD.Kod funkcionalnog i novog HD-a se vrlo malo,ili skoro nikako ne čuje zujanje prilikom startovanja klavijature.Ako je opterećen,ili,ne daj Bože,ima nekakvih virusa,onda hoće povremeno zaštekati.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.11.2006
Downloads: 134
Uploads: 6
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
POz ljudi,resio sam problem!U pitanju je bila ram memorija!Hvala u svakom slucaju svima na odvojenom vremenu za moj post
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|