|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.01.2008
Mjesto: BRD
Downloads: 814
Uploads: 33
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: YAMAHA, KAWAI, KORG, CASIO
![]() |
![]()
Da istina je sto je kolega zukae naveo. PSR S-650 nema Sound Creator, tj. nemoze se editovati boje, nema modulacijskog točkića (ali ima tockic za pitch-Bend), nema portamento i nema ulaz za ekspresionu pedalu. To su mu velike mane, sto je Yamaha u tom segmentu napravila. Tko ne zeli takvu ogranicenost treba preci na
PSR S-710. A PSR A-2000 je instrument prve lige sa sasvim vecim mogucnostima, naravno i na odnosu na Balkan Expansion Pack. Al naravno to je i sasvim drugi segment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.03.2009
Downloads: 52
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Roland GW8, Yamaha RGX-620DZ
![]() |
![]()
Nakon A-B testa odluka je pala na GW8E. Slicne su, samo je verzija 2 software-a ipak malo vise otvorila GW8 u odnosu na S650. Mozda gresim, ali effect sekcija je dosta bolja na GW, a editovanje zvuka je koliko-toliko moguce. Nasao sam ga povoljno i sad treba malo sacekati da stigne.
Necu vise da mislim da li sam pogresio ili nisam... radujem se novoj spravi i otkrivanju iste ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.01.2010
Downloads: 228
Uploads: 1
Rekao HVALA: 9
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
sto se tice softwera ne znam koji je bolji ali roland svakako ima bolju dirku za nasu vrstu muzike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Men'se cini da ja nisam "prijavio" da je GW8 stigao. Eno ga na stolu... prvi utisci dobri, dirka odlicna u to para, na slusalice i monitore izlazi odlicno, na HiFi pojacalo onako (garantovano kinez ugurao u HiFi neki integrisani EQ ili neki booster koji se ne moze iskljuciti - a i zvucnici su garantovano ocajni).
Malo jeste komplikovano za pocetak, ali uz manual (koji je dosta siromasan) ce ici... ako ne, ima ovde dobrih ljudi. Ljubaznoscu prodavca sam dobio i gomilu "svega" na USB za GW, tako da imam od cega da pocnem. Hvala svima na savetima i pomoci prilikom odabira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Čini mi se da ovdje u downloadu imaš manual na srpskom jeziku.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Taj je odavno skinut i procitan... sad treba "povezati" sve
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Nema ga u download ali je nekad bilo.
Imam ga ja na srpskom jeziku pa mi se javi na PP da se dogovorimo kako da ti posaljem a ja cu ga kad budem imao vremena uploudovati na YU MIDI . Ja imam GW8 vec skoro tri godine i zadovoljan sam klavijaturom kako radi. Dodato: Listaj na forumu ,pisao je Boban 010 dosta korisnog o GW8 tako da ako imas volje sam da ga sredjujes onda imas veliku pomoc u postovima koje je on napisao. pozz
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od nesaband (01.03.2012 u 16:33 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
@nesaband
Hvala za ponudu, ali sam vec download-ovao taj manual na nasem jeziku (pre nego sto sam krenuo sa nabavkom klavijature sam ga procitao) i imam ga jos uvek. Nisam ni znao da ga vise nema u downloadu... Planirao sam da ga sam sredjujem... polako, posto mi se nikud ne zuri, tako da cu morati sad procitati sve po forumu vezano za GW. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|