|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.01.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
U pitanju je pa 50 sa hd i trenutno je u njemu os od pa 80 3.06.Naravno taj isti modifikovani za pa 50 i pokusavam da ubacim ali ne ide
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2011
Downloads: 97
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
![]()
Mozda jos proveris da taj originalni fajl nije postavljen u jos jedan novi folder, pa mozda imas folder u folderu, pa ti dva foldera nece otvoriti,slicno kad neko da novo ime setu ,pa je to original folder u novom folderu,i flopi nemoze direktno da ocita nego ga moras otvarati na disk,FD,open,..itd Nadam se da sam jasan,ako nije onda probaj originalni OS raniju verziju sa kojom je radio,vidi dali je prepoznaje ,ako ne onda jedino klavjatura mozda nije u redu.Pozdrav i puno srece.
Dodato: Upravo sam proverio moju disketu sa OS za Pa50, ima 3 fajla bez foldera, a evo i kako glasi: BPa50 System file 67KB OsPa50.lzx LZX File 1,267KB NBPa50 System file 67KB Ovo je OS V104 ,probaj sa njim. Promijenjeno od zaki1 (05.02.2012 u 10:16 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio zaki1 za ovaj koristan post: | chubachu (06.02.2012) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|