|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2011
Downloads: 97
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
![]()
Ha, Ha tip je unistio flopi disketu,a kompletnu plocicu sa cipom i kontaktima sa USB zalepio na flopi disketu,prakticno samo promenio vanjski izgled plasticni okvir,mozda bude i radio USB ako ga nije vac ostetio,prakticno je to samo USB a flopi disketa s tim nema nike veze, samo je nepovratno unistena.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.07.2009
Downloads: 62
Rekao HVALA: 27
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG pa50
![]() |
![]()
sve to nekako,al de nek mi neko posalje floppy ,,,ili moze neki PA sa hdd-om,,onda mi n treba floppy,,eto fala!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
nabavio sam novi floppy i opet ne radi,,,
al sto je najcudnije,imam dva pc-a i na oba sam prikljucio onaj stari floppy i istu gresku mi je pokazivalo,,sad sam nabavio novi floppy tj.polovni, i opet isto,,,nece,,,pise da moram prvo format,al kad stisnem format,ono vrti ,vrti i nista na kraju,,, zna li neko nesto vise,,,? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Možda je pitanje suvišno ali nikad se ne zna ....
Da li koristiš stalno jednu te istu disketu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
ne..imam dvije,,jedna je novija druga je stara,,,
al sto je cudno,,sve je radilo vec dvije-tri godine super,,i neki dan nece,,niko nista nije dirao,nisu windowsi diran.kablovi,,nista,, i ja prebacim u drugi kompjuter,iste greske mi javlja,,reko mora biti da je bas floppy pokvario se,,danas nadjem drugi i opet iste greske,,,ne radi,,,sutra cu i taj novi floppy probati na drugi pc,pa cu vidjeti ,,, i kabal sam maloprije zamijenio sa novim, i opet nece,,, pozdrav,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
A nisi posumnjao da su diskete pokvarene (obje
![]() Imaš dvije diskete i dva flopy disca..... Matematička vjerojatnost jest 50:50 ali ako uzmemo u obzir da su diskete pokvarljiva roba ...... Ajde ti kupi, nabavi, posudi par disketa koje su provjereno dobre i ispitane pa onda pokušaj sa onim starim flopy uređajem očitati podatke. Ako i to ne ide, onda čemo tražiti druga rješenja za ovaj problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
casper,,bio si u pravu,,,crkle su obadvije diskete...
kupio sam nove sad radi,,iako jos nisam probao opet onaj stari floppy..al vjerujem da je i on ispravan,,, a bilo mi je cudno da u isto vrijeme crknu sve diskete,a i ista greska se javljala na dva pc-a...eto,,,hvala svima ,,pozdrav" |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|