|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Hvala SEJOX legendo....Kralj si....Pa i ja sam to rekao gore da sa lemilicom malo uoblicim rupicu u obliku kruga,jer je ova nekako nepravilna,i onda bi uzeo od stare dirke isekao parcence i upasujem tu gde treba,jer nekako primecuje se....pozz i hvala jos jednom
Dodato: Sejox brt nece.... ![]() ![]() Promijenjeno od AcaG600 (06.02.2012 u 11:10 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.01.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Kad smo vec u temi roland g600, imam pitanje dali i vama se desava da kad zelite upaliti prvi put treba mnogo vremena ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pa pali se normalno....Da ne kazem brzo....Znaci pritisnem dugme POWER,na ekranu izadje ona kao animacija ROLAND G600 i odma posle toga se pale lampice....Ukljucis,iskljucis neke stvari i odma sviras....Koliko se tebi vremenski pali taj tvoj G600 otprilike?Znaci moj evo otprilike 3-4 sekunde....pozz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.01.2012
Downloads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.02.2010
Downloads: 10
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
problem u napajanju...
provjereno.. imao sam isti slučaj na dva G-600, to im je mana...očito... nakon malog popravka palile od prve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Druze "dras",neznam sta si mislio da odgovoris sa ovim postom?!?!?!Pitanje zbog cega se sporije pali klavijatura je koliko znam reseno i covek je mogao sto puta do sada da resi taj problem....Razumem da si citirao post pa da odgovoris,ali ovako odma mi je skroz off....Ne skupljas valjda postove na taj nacin?Koliko znam prethodno pitanje je bilo vezano za SYNCHRO STOP,a ne za paljenje....Nemoj sa nekim off-ovima da nam admini zakljucaju ovu temu,pa posle bezveze postavljamo pitanja u nove teme,a moze sve ovde u jednoj temi i "cistije" i "preglednije"....pozz
![]()
Sledeći član vam se zahvalio AcaG600 za ovaj koristan post: | Jovan4e (19.02.2012) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|