|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
najjace kad vidim tu kod mene u kraju kad nakace zx5 na pm1000,a ona samo pucka,i posle: "zx5? ma veze nema kutija"...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Hvala druze na detaljnom odgovoru!Ja sam eto naveo te dve kutije i hteo sam da cujem vase misljenje,ja sam vise za Rcf Art 725 ali sam hteo da cujem i vas.Ako neko misli da bi za 700eura po kutiji ima nesto bolje neka predlozi...
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.06.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
![]() |
![]()
Navedi sa cime planiras da teras te dve kjutije,power mixer,snagas,sta tacno,pa da onda u odnosu na to vidimo sta je najbolje.
Ovako ne mozemo da ti kazemo sta ti je najbolje ako ne znamo na sta ces da ih povezes. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nesha prijatelju, jesi ti nesto govorio da kod te rcf serije skretnica nije dobro pricvrscena(samo na 1 sarafu), pa da se mora polako spustat kutija na zemlju(ili na vec neko drugo mjesto da se to ne "odlomi") ili je neka druga serija bila u pitanju???? Koliko se sjecam, pa eto uzmi i to u obzir kolega Minicevac....
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.06.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
![]() |
![]()
Da kod te kutije iz serije RCF ART 725 pasivne postoji fabricka mala greska,ali to se da resiti za 2 minuta ko ima volje i zelje.(samo se preletuje tranzistor).
Pisao sam ja o tome na ovom forumu u drugoj temi pod nazivom "RCF art 725 PASIVNE fabricka greska" u istoj ovoj rubrici "zvucnici". Mozete pogledati sve detaljno sa slikama. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
To nije problem ako treba da se pricvrsti i ako je sve drugo ok.Trenutno imam power mixer Zeck Pd 1014 i sa njim guram Jbl Sound Factor 15" i te kutije nemogu da isprate mixer do kraja jer su kutije 250w.Svakao planiram u najmanju ruku uzeti dodatni snagas 2 x 1000w i jedne od gore navedenih kutija,gledao sam i aktivne Rcf 725 ali su dosta skuplje cak ide do 115.000din po komadu pa ga cenim da je bolja varijanta pasivne i snagas?
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pa pazi drug,ja nisam imao iskustva sa ovim kutijama,ali sto se tice cene...kazes da ces dati 700 za jednu kutiju-dve 1400,i kasnije neki kvalitetan snagas za njih dve,na tu snagu,neces moci da nadjes ispod 800-900 evra,ako ne i vise..kad saberes-oduzmes dodje ti skoro na isto,a sa aktivnim kutijama manje ima za nosenje...pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|